Beşiktaş Zenit'ten Beşiktaş'a! 20 milyon euroluk orta saha için transfer teklifi

Zenit'ten Beşiktaş'a! 20 milyon euroluk orta saha için transfer teklifi

26.01.2023 - 21:19 | Son Güncellenme:

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta kurmaylar orta saha transferi için harekete geçti. Siyah-beyazlıların, Zenit forması giyen yıldız futbolcu için resmi teklifini yaptığı kaydedildi.

Zenitten Beşiktaşa 20 milyon euroluk orta saha için transfer teklifi

Wout Weghorst ve Francisco Montero ile yollarını ayıran, Vincent Aboubakar'ı da kadrosuna dahil eden Beşiktaş'ta gözler orta saha transferine çevrildi. Siyah-beyazlılar bu doğrultuda gündemine Zenit'in yıldızını dahil etti. Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcu için resmi transfer teklifini ilettiği kaydedildi.

Haberin Devamı

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Beşiktaş, Zenit forması giyen Wilmar Barrios için Zenit'e resmi transfer teklifini iletti. Wilmar Barrios bu sezon Zenit'te 20 müsabakada forma şansı buldu. 29 yaşındaki orta saha bu maçlarda 1 gol ve 2 asist üretti. Kolombiyalı futbolcunun güncel piyasa değeri 20 milyon euro olarak gösteriliyor. Wilmar Barrios'un Zenit ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek.

Deportes Tolima altyapısında yetişen Wilmar Barrios, 2016-2017 sezonu başında 2 milyon 600 bin euro bedelle Boca Juniors'ın yolunu tuttu. Wilmar Barrios, 2018-2019 sezonu devre arasında 15 milyon euro bedelle Zenit'in yolunu tuttu.