Skorer Zico, Bunyodkor ile Asya Şampiyonlar Ligi'nde kendi sahasında ilk maçına çıkacak

Zico, Bunyodkor ile Asya Şampiyonlar Ligi'nde kendi sahasında ilk maçına çıkacak

21.10.2008 - 15:59 | Son Güncellenme:

.

Zico, Bunyodkor ile Asya Şampiyonlar Liginde kendi sahasında ilk maçına çıkacak

Bunyodkor Kulübü Teknik Direktörü Zico, yarın Asya Şampiyonlar Ligi yarı final maçında kendi sahasındaki ilk resmi maçına çıkacak.
Asya Şampiyonlar Ligi yarı finalinde yol alan Bunyodkor kulübü, 8 Ekimde yarı final ilk maçında deplasmanda Avustralya’nın Adelaida United takımına karşı 3-0 yenilmişti.
Yarınki maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Zico, daha hiçbir şeyin kaybedilmediğini ve kazanmak için daha 90 dakikalarının bulunduğunu belirtti.
Zico, futbolda çok farklı sonuçlar elde edildiğini, bu yüzden 3-0 kaybedilen ilk maçın kendileri için bir facia olmadığını ifade ederek, "Futbolcularımın kendilerine güveni tamdır. Yarın futbolcular talimatlarımız doğrultusunda doğru hareket ederse, gereken sonucu elde edebiliriz" diye konuştu.
Adelaida United Teknik Direktörü Aurelio Vidmar da Özbekistan’a kadar 48 saatlik bir yolculuk yaptıklarını, ancak böyle bir uzun yolculuğa alışık olduklarını ifade ederek, yarın kendileri için iyi bir sonuç elde etmek istediklerini kaydetti.
Vidmar, ilk maçta elde edilen 3-0’lık galibiyetin kendileri için bir avantaj olduğunu anımsatarak, ilk maçta olduğu gibi yarın da kendilerini zorlu bir maç beklediğini ifade etti.
Takım kaptanı Travis Dodd da Bunyodkor kulübünde Rivaldo gibi dünyaca ünlü futbolcunun top koşturduğunu anımsatarak, "Rivaldo bir futbol efsanesidir. Çok tehlikeli bir futbolcudur, ona dikkat edeceğiz" şeklinde konuştu.

Yazarlar