Dünyadan Futbol Zinedine Zidane için flaş iddia!

Zinedine Zidane için flaş iddia!

03.11.2022 - 22:20 | Son Güncellenme:

Tecrübeli teknik direktör Zinedine Zidane, 2021 yılında Real Madrid ile yollarını ayırmıştı. Bu ayrılık sonrası herhangi bir kulüp çalıştırmayan Fransız teknik adam için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Zinedine Zidane için flaş iddia

Uzun yıllar İspanya devi Real Madrid'in teknik direktörlük görevini üstlenen Zinedine Zidane, göstermiş olduğu performansla futbolseverlerin saygısını kazanmıştı. İspanya ekibi ile geçirdiği yıllardan sonra 2021 yılında yollarını ayırmıştı. Şu anda herhangi bir kulübü çalıştırmayan 50 yaşındaki teknik adam için İspanyol basınından flaş bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

REAL MADRİD KARİYERİ

La Liga ekiplerinden Real Madrid'de uzun yıllar görev alan Zinedine Zidane, bu süre zarfında birçok galibiyet ve kupalar kazandı. Fransız teknik adam, Katalan ekibine 2013 yılında imza attı. Gösterdiği performansla taraftarın sevgisini kazanan Zidane, 2021 yılında Real Madrid ile yollarını ayırdı. İspanya devi ile kariyeri boyunca 2 kez La Liga Şampiyonu, 2 kez Süper Kupa Şampiyonu ve 3 kez Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu yaşadı.

MİLLİ TAKIM İDDİASI

İspanyol basınının haberine göre, Zinedine Zidane'ın Fransa Milli Takımı ile anlaşma sağladığı belirtildi.

50 Yaşındaki teknik adamın, Fransa'nın Dünya Kupası'nda alacağı sonuç ne olursa olsun turnuvanın sonunda takımın başına geçeceği kaydedildi.

Haberin Devamı