Fenerbahçe Ziya Şengül, son yolculuğuna uğurlandı

Ziya Şengül, son yolculuğuna uğurlandı

27.02.2023 - 17:26 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe ve A Milli Futbol Takımı'nın eski kaptanlarından Ziya Şengül, Levent Camii’inde kılınan cenaze namazının ardından Aşiyan Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Ziya Şengül, son yolculuğuna uğurlandı

Fenerbahçe ve A Milli Futbol Takımı'nın eski futbolcusu Ziya Şengül, yüksek ateş ve nefes darlığı nedeniyle başvurduğu hastanede organ yetmezliği nedeniyle geçtiğimiz gün hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Türk futbolunun efsanevi isimleri arasında yer alan 79 yaşındaki Ziya Şengül için ikindi namazının ardından Levent Afet Yolal Camii'nda cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye eski bakanlardan Mehmet Ağar, TFF eski başkanı Servet Yardımcı, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray eski Başkanı Adnan Polat, Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, Fenerbahçeli yöneticiler Can Gebetaş ve Ruşen Çetin, teknik direktör Mustafa Denizli, spor ve basın dünyasından birçok isim ile Şengül’ün yakınları katıldı.

Ziya Şengül, cenaze namazının ardından Aşiyan Mezarlığı'nda toprağa verildi.

ZİYA ŞENGÜL ANISINA SAYGI DURUŞU

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 28 Şubat-6 Mart tarihlerinde oynanacak tüm müsabakalar öncesinde, hayatını kaybeden Ziya Şengül anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacağını açıkladı.

Haberin Devamı

TFF'nin sitesinden konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Türk futbolunun değerli isimlerinden, A Milli Takımımız ve Fenerbahçe'nin eski oyuncusu ve teknik direktörü, futbol yorumcusu Ziya Şengül'ün vefat etmesi sebebiyle, 28 Şubat - 6 Mart 2023 tarihlerinde oynanacak olan tüm profesyonel müsabakalar öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacaktır. Ayrıca dileyen kulüplerimiz siyah kol bandı takabilecektir. Kamuoyunun bilgilerine sunarız" ifadelerini kullandı.

Yazarlar