Fransa Ligue 1 Zlatan, Elmander'e keyif oldu!

Zlatan, Elmander'e keyif oldu!

17.06.2014 - 10:04 | Son Güncellenme:

Bastia’nın hocası Makelele, Zlatan Ibrahimovic'i arayıp milli takımdan arkadaşı Elmander'i sordu. Olumlu yanıt alınca düğmeye bastı.

Zlatan, Elmandere keyif oldu

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Galatasaray ile olan sözleşmesi sezon sonu itibariyle sona eren Johan Elmander’in yeni takımını Zlatan Ibrahimovic belirledi. Sarı-kırmızılılarla mukavelesi haziranda biten İsveçli forvet, sezonun ikinci yarısını Norwich City’de kiralık olarak geçirmiş ve ardından serbest kalmıştı.

Fransa’nın Bastia takımının gündemine giren oyuncu için takımın teknik direktörü Claude Makelele harekete geçti. Son olarak Paris-Saint Germain forması giyen ve üç yıl önce aktif futbol hayatını sona erdiren Makelele, Fransız ekibinde oynayan Ibrahimovic’e telefonla ulaştı.

Yıldız futbolcuya İsveç Milli Takımı’ndan arkadaşı Elmander’i soran Fransız teknik adam Ibrahimovic’ten ‘Hiç düşünmeden kadronuza katın’ mesajı aldı. PSG’li futbolcudan yeşil ışık gelmesiyle Elmander’in sözleşme imzalamak üzere Fransa’ya davet edildiği bildirildi. Eski Galatasaraylı futbolcuyla Danimarka’nın Brondby takımı da ilgilenmiş ancak ücrette anlaşamamıştı.

Yazarlar