Teleset Mobilya Akhisarspor Zokora: Hedefimiz UEFA Kupası

Zokora: Hedefimiz UEFA Kupası

20.01.2015 - 11:30 | Son Güncellenme:

Akhisar Belediyesporlu futbolcu Didier Zokora, "İkinci yarıda iyi bir performans sergilersek, UEFA Kupası'na katılmamak için hiçbir sebep yok. Türk ligi, gerçekten kaliteli bir lig ve her geçen sene üzerine koyarak gidiyor" dedi.

Zokora: Hedefimiz UEFA Kupası

Spor Toto Süper Lig takımlarından Akhisar Belediyespor'un tecrübeli futbolcusu Didier Zokora, 2015 yılına iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirterek, "İkinci yarıda iyi bir performans sergilersek, UEFA Kupası'na katılmamak için hiçbir sebep yok" dedi.

Haberin Devamı

Zokora, takımının Antalya'da yaptığı devre arası kampı sırasında AA muhabirine açıklamalarda bulundu. Sezona çok iyi bir giriş yaptıklarını ve üst üste maçlar kazandıklarını ifade eden Zokora, "İyi başlangıca rağmen sonunu iyi getiremedik. Ligin ikinci yarısına ise çok büyük bir futbolcu olan ve deneyimli bir hocayla giriyoruz. Umarım bizim için en iyisi ve hayırlısı olur" diye konuştu.

Akhisar Belediyespor'un kaliteli ve iyi futbolculardan kurulu bir takım olduğuna dikkati çeken Zokora, "Başkanımızın da dediği gibi Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz. Bunu başarmamamız için de bir sebep yok. Ligde 4 ve 5. sıralarda yer alan takımlarla aramızda büyük puan farkları bulunmuyor. İkinci yarıda iyi bir performans sergilersek, UEFA Kupası'na katılmamak için hiçbir sebep yok" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Dağlaroğlu: "Bu kez iyi başlangıcın devamını getirmek istiyoruz"

Akhisar Belediyespor'un kalecisi Oğuz Dağlaroğlu ise yeni teknik direktörleri Roberto Carlos'un camialarına hayırlı olmasını diledi.

Sezona iyi başlamalarına rağmen devamını getiremediklerini vurgulayan kaptan Dağlaroğlu, şöyle devam etti: "Bunda biz futbolcuların mutlaka hataları olmuştur. Ligin ikinci yarısına da iyi bir başlangıç yapıp, bu kez devamını iyi getirmek istiyoruz. Aynı hataları yapmamamız gerektiğinin bilincindeyiz. Bu anlamda takım arkadaşlarıma ve teknik heyetimize güveniyorum."

Teknik direktör değişikliğinin her zaman kulüplere yeni bir heyecan getirdiğini savunan Dağlaroğlu, "Biz de hocamızı mahcup etmeden, bizlere verdiği görevleri layıkıyla yerine getirip başarılı olmak istiyoruz. Roberto Carlos'un futbolculuğu zaten tartışılmaz. Hocalığını da ispatladı diye düşünüyorum" diye konuştu.

Yazarlar