Fenerbahçe Zor bir ortam!

Zor bir ortam!

14.05.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ersun Yanal, her anlamda sıkıntılı bir süreçten geçtiklerini ve şartlarının kolay olmadığını belirtip, sabır istedi, “Biz aslında zor bir ortamda çalışıyoruz. Bir anda olmuyor. Sıkıntı çok büyük” dedi.

Zor bir ortam

SENAD OK

Haberin Devamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, takımın son durumu ve geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

“Fener Ol” kampanyası çerçevesinde düzenlenen programa katılan Ersun Yanal, kolay bir dönemden geçmediklerinin altını çizdi. Tecrübeli teknik adam, bu sezonki başarısızlığa işaret edip, “Biz aslında zor bir ortamda çalışıyoruz. Kolay bir ortamda çalışmıyoruz. Yaş olarak, kontrat olarak ve pozisyon olarak uygun bir takımla beraber değiliz. Hiçbir oyuncumuzun karakterinden asla şikayetçi değilim. Hiçbir oyuncumuzun aklından ya da yüreğinden hiçbir zaman şüphe etmedim. Bulunduğumuz durum ve pozisyon bizi oldukça zorluyor” diye konuştu.

‘Her şeyi götürüyor’

Deneyimli çalıştırıcı, mevcut sıkıntıların çözümü ile ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: “Bu çölü yeşertmenin bir takım yolları var. Ekonomik olarak bu takımın koşulları bir günde oluşmadı. Bu ciddi birikimlerle bugüne geldi. Türkiye’de bütün takımlar böyle. Bu yüzden çok akıllı hareket etmek gerekiyor. Önemli bir çalışma yaptık. Her yere gidiyoruz, inceliyoruz. Uygun koşullarda ve şartlarda yarışabileceğimiz oyunculara yönelmemiz gerekiyor. Ve buranın artık tüketilen son nokta değil, tüketilmeyecek son nokta olması gerektiğini düşünüyoruz. Buradan en azından birkaç fırsat daha yaratabilecek oyuncularla çalışmak istiyoruz. Son durak olduğunda sizin bütün herşeyinizi alıp götürüyor. Hatta başarınızı da alıp götürüyor. Kalıcı uzun süre heyecan yaratacak adamlar üretmek gerekiyor.”

Haberin Devamı

Ersun Yanal son olarak camiaya seslenerek sabır istedi, “Çalışmalar var. Bir anda olmuyor. Sıkıntı çok büyük. Organizasyon çok büyük. O yüzden biraz sabır diyorum” dedi.