Geri Dön
Paris Hilton seks kasediyle ilgili neler söyledi?

Paris Hilton seks kasediyle ilgili neler söyledi?

Paris Hilton, geçtiğimiz günlerde seks kasediyle ilgili açıklamada bulundu. Peki YouTube'da kendi hayatıyla ilgili olarak yayınlanan belgeselde konuşmaya devam eden Paris Hilton, seks kasediyle ilgili neler söyledi? Gelin Molatik olalım...

Kurabiye Canavarı
Kurabiye Canavarı

'Hayatımın en acı deneyimiydi'

Youtube’da kendi hayatıyla ilgili olarak yayınlanan belgeselde konuşmaya devam eden Paris Hilton, geçtiğimiz günlerde yeni bir açıklamada bulundu ve yıllar öncesine ait seks kasediyle ilgili konuştu. Kasetle ilgili ‘hayatımın en acı deneyimiydi’ dedi.

2001 senesinde Paris Hilton’un Rick Salomon’la birlikte olduğu anların kameraya alındıktan sonra internete sızması baya bir gündem yaratmıştı. Hatta kaset, çekildikten iki yıl sonra Paris Hilton’ın bilgisi ve onayı dışında yayımlanmıştı. İddialara göre Hilton'un olaya dair en ufak bir fikri yoktu. Bu şekilde gerçekleşen olaylar sebebiyle uzunca bir süre konuşulmaya da devam etmişti bu konu.

'O zamanlar bu şekilde davranılacak kadar şanslı değildim.'

Olayın üzerinden neredeyse 20 yıl geçti ve Paris Hilton şu anda 39 yaşında. Bunca zaman sonra bile olayın hala daha peşini bırakmadığını söylüyor Paris Hilton. Hadi gelin açıklamalarının bir kısmına birlikte bakalım:

"Hayatımın en acı deneyimiydi. Aşka, güvene ve erkeklere inancımı gerçekten kaybetmeme neden olmuştu ve hakikaten kalbimi kırmıştı. Hayatımın geri kalanında kimsenin görmemesi gereken iki kişi arasındaki özel bir anla yargılandım. Kaset ortaya çıktığında ben sadece birine güvenmiş genç bir kızken insanlar bana karşı çok kötü davrandı, benimle alay ettiler. Bugün yaşansaydı çok farklı olurdu. Bu yüzden birçok şeyin değişmesinden mutluyum ve artık bir kadın böyle bir şeyden ötürü utanmıyor ve mağdur olarak görülüyor. Ancak o zamanlar bu şekilde davranılacak kadar şanslı değildim.”

Dijital ortam çok farklı bir persona yarattı

Bir kere böyle bir konuda zaten Paris Hilton ile ilgili bir söz söylemeye gerek yok. Sonuna kadar yerinde ve haklı bir açıklamada bulunmuş. Fakat bugün böyle bir şey olsa tahmin ediyorum ki yine çok farklı olmaz. Çünkü dijital ortam çok farklı bir persona yarattı ve orada insanlar, daha da saldırgan ve açık arar hale geldi. Tabii ki özel alan, ihlal edilemez. Bir kişinin haberi olmaksızın herhangi bir şey kamuya açılamaz. Bunlar dünyanın neresine gidersek gidelim değişmez şeyler. Ancak ne yazık ki böyle olaylar yine de yaşanıyor. Gelelim konumuza…

Paris Hilton’un konuyla ilgili net bir açıklama yapması bence önemli. Çünkü bu tarz konular seneler geçse de soğumayan konular. O yüzden Paris Hilton’un cesaret edip bunları dillendirmesi gayet yerinde olmuş. Konuşulması gerekiyor ki kötülük açığa çıksın.

Benzer İçerikler