Geri Dön
Sıla'nın unutamadığı Sezen Aksu anısı ne?

Sıla'nın unutamadığı Sezen Aksu anısı ne?

Yıllardır "Geleceğin Sezen Aksu'su" denilen Sıla'nın henüz gençliğinde Sezen Aksu'yla tesadüfen bir araya geldiklerini biliyor muydunuz? Sıla, Sezen Aksu'nun doğum gününü, geçmişteki bir Sezen Aksu anısıyla kutlamış. Peki Sıla'nın unutamadığı Sezen Aksu anısı ne?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

En şaşırtanı Sıla'nınkiydi

Sezen Aksu'nun doğum günü yurt genelinde coşkulu kutlamalara sahne oldu. Birçok ünlü isimden doğum günü mesajı geldi. Ama içlerinde en çok Sıla Gençoğlu'nunki enteresandı. Daha önce hiç bilmediğimiz bir anıyı paylaştı bizlerle Sıla. Şarkıcı, üzerinde "Sıla'ya" yazan ve altında Sezen Aksu'nun imzası olan bir kağıdı Instagram hesabından paylaştı.

"Yıllar sonra başka defterlere birlikte yazacağımızı bilmeyerek"

Sıla, bu fotoğrafın altına şu notu yazdı: "Voleybol antrenmanından çıkmıştık. Galiba orta 2. Eve dönüş yolundaki kafelerden birinde oturuyorlardı. Uzay Heparı da vardı. Arkadaşım "Gel imza alalım" dedi. Çekindim, sonra ikna oldum. Gittik yanına. Gülümsedi. İsmimi sordu. "Sıla" dedim. "Ne güzel ismin" dedi. Teşekkür ettim, utandım. Sayfaya imzasını attı, defteri geri uzattı. Yıllar sonra başka defterlere birlikte yazacağımızı bilmeyerek."

Hiçbir karşılaşma tesadüf değil

Sıla'nın bu anısını anlatışı bile ne kadar berrak, ne kadar duru, değil mi? Daha önce bir şiir kitabı yazan Sıla'nın kalemine hayran olmamak elde değil. Böyle bir anıyı o kadar duygulu ve sade anlatmış ki... Sezen Aksu'yla yıllar sonra tekrar bir araya geldi Sıla. Şarkılarda. 'Töre'yi, 'Aslan Gibi'yi yazdılar. 'Geleceğin Sezen Aksu'su' olarak anılan Sıla'nın hayatına değmiş Aksu. Bize de karşılaşmaların, buluşmaların, denk gelişlerin hiç de tesadüfi olmadığını hatırlatmış. Hiçbir şey boşuna yaşanmıyor. Hiçbir karşılaşma tesadüfi değil. İyi ki paylaşmış bizlerle Sıla bu anıyı. Nice şarkılara, denk gelişlere, tesadüf sandığımız mucizelere...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler