Geri Dön
Tom Hardy iddiayı kaybedince, Leonardo DiCaprio dövmesi yaptırdı!

Tom Hardy iddiayı kaybedince, Leonardo DiCaprio dövmesi yaptırdı!

2014'te girdikleri bir iddia sonucu Tom Hardy, koluna Leonardo DiCaprio'nun tasarladığı 'Leo knows all' dövmesi yaptırdı.

Rüya Salik
Rüya Salik

Hepimiz zaman zaman arkadaşlarımızla saçmasapan iddialara giriyoruz. Ancak kaybedenin kaşlarını tıraş ettiği ya da iç çamaşırıyla caddede koşturduğu matrak iddialar bize göre değil pek. Biz Türkler her işi olduğu gibi, iddia işini de felaket ciddiye alıyoruz. Dolayısıyla daha masum ve edepli iddialara giriyoruz. Yapabileceğimiz maksimum şey, karşı tarafa yemek ısmarlamak! Avrupa'da ise dediğim gibi, iddia işi çok matrak yürüyor. Nihayetinde amaç bizdeki gibi illa ki 'kazanmak' değil, tam tersi, illa ki 'eğlenmek'!

Haberin Devamı

Belki para kaybediyorlar, alay konusu oluyorlar ama nihayetinde eğleniliyor, gülünüyor, geçiliyor. (Gerçi bi' saniye; kaşlar 56 günde çıkıyormuş, ki bu da uzun bir zaman, yani bu yazıda gaza gelip kaş tıraşına iddiaya girmeseniz iyi olur!)

İnanılmaz iddia!

Hepimizin hayran olduğu oyuncular Tom Hardy ve Leonardo DiCaprio ise, son zamanların en yüksek riskli iddiasına imza attı. İddianın tarihi epey eski: 'The Revenant' filminin setine dayanıyor. Yani 2014! İkilinin kankalığı da tam bu zamanlarda, film çekimleri sırasında başlamıştı. Kış ortasında, sette uzun saatler birbirleriyle takılınca ortaya büyük bir 'bromance müessesesi' çıktı haliyle. Leo sette kankası Tom'un canlandırdığı John Fitzgerald karakteriyle Oscar adayı olacağına gittikçe daha çok inandı. Tom ise ısrarla "Hayır, bence olmayacağım" dedi ve bir iddia ortaya attı: Kaybeden, kazananın tasarladığı bir dövme yaptırsın!

Haberin Devamı

Ve sonucu hepimiz biliyoruz: İkisi de 2016 Oscar Ödülleri'e aday oldu. Leonardo DiCaprio en iyi erkek oyuncu seçildi. (Çiğ karaciğer yiyip bir at karnında uyumaya değdi mi Leo?) Tom Hardy ise 'En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu' dalında Oscar adayı olunca iddiayı kaybetti :)) Yani ne ödülü ne de iddiayı kazanabildi :)

Hesaplaşma zamanı!

Tom Hardy iddiayı kaybedince, Leonardo DiCaprio dövmesi yaptırdı

Esquire röportajında gazeteci Tom Hardy'e "Leonardo senin için ne tür bir dövme tasarlıyor?" diye sorduğunda cevap şu olmuştu:

"Berbat el yazısıyla 'Leo knows all' (Leo her şeyi bilir) yazmış. Görünce 'Bari doğru düzgün yaz' dedim. Gerçi hala yaptırmadım. Hakikaten berbat ya!"

Şimdiyse, yani iki yıl sonra, Tom Hardy nihayet 'o berbat dövmeyi' yaptırdı. 'Leo knows all' dövmesiyle fotoğraf çektirip Facebook'ta bile paylaştı :)) Çok tatlı değiller mi?

Tom Hardy'e Molatik tavsiyesi

Tom Hardy'nin yaptırdığı dövmeyi yukarıda görüyorsunuz. İnsanın inanası gelmiyor ama bu iki kafa adam, ciddi ciddi iddianın gerekliliklerini yerine getirdiler. Tom muhtemelen çok fazla kafaya takmamıştır, zira halihazırda milyonlarca dövmesi var zaten. Ama yine de kalıcı dövmeden bahsediyoruz yahu! Resmen dostuklarının nişanesi gibi oldu...

İnsanın her gün aynada kolunu görüp 'Leo knows all' yazısını okuması biraz korkunç olmalı açıkçası. Ama iyi haber şu: Dövme her zaman 'Leo knows ballocks' cümlesine çevrilebilir. 'Ballocks' ne demek, burada açıklamayacağım, merak eden bakar :)) Belki ikili, bir sonraki iddiayı bu dövme adına girer. Molatik'ten tavsiye :))

Benzer İçerikler