Geri Dön
Ünlüler Hollywood'dan neden kaçıyor?

Ünlüler Hollywood'dan neden kaçıyor?

Bir zamanlar dünyaca ünlü isimlerin vazgeçilmez mekânı olan Hollywood, artık vazgeçilmez değil. Öyle ki ünlü isimler Hollywood'u tek tek terk etmeye başladı. Peki Ünlüler Hollywood'dan neden kaçıyor? Gelin Molatik olalım...

Kurabiye Canavarı
Kurabiye Canavarı

Sebep, Korona virüs nedeniyle evsiz sayısının artması

Dünyaca ünlü isimler, artık Hollywood’u terk etmeye başladı. Bunun sebebi de Korona virüs nedeniyle evsiz sayısının artması. Evsiz sayısının 66 bine çıktığı Hollywood'da, suç oranı arttı ve ünlü isimler teker teker Hollywood'dan taşınmaya başladı.

Evsiz sayısı 66 bine çıktı

Şöhret olma hayaliyle Hollywood'a gelenlerin yaşadığı evsiz kampları, Amerikan rüyası hüsranla sonuçlanmış birçok kişiyi zaten bünyesinde barındırıyordu. Fakat buna Korona virüs nedeniyle işlerini kaybedenler eklenince bölgede evsiz sayısı 66 bine çıktı. Bunların 8 bin 250'si, son 1 yılda sokakta kalmaya başladı. Artık milyonlarca dolarlık evlerin hemen yanında evsizler yaşıyor.

Ünlülerin gezdiği kaldırımlarda evsiz çadırları var

Öyle ki bir zamanlar şöhretlerin gezdiği kaldırımlarda artık evsiz çadırları var. Evsizlerden kaynaklanan saldırı olayları da haliyle arttı. Kadınlar saldırıya uğruyor, bölge sakinleri evlerinin bahçesinde evsizlerle karşılaşıyor. Bu durumda Hollywood'da tersine göç başlattı. Bölge sakinleri artık kenti terk ediyor. Hem de ne isimler…

Tom Hanks, Nicole Kidman, Elon Musk ve daha birçok isim...

1977 yapımı Hulk dizisinde başrolü oynayan Lou Ferrigno, Hollywood'u terk edenler arasında. 2 kez Oscar'a aday gösterilen senarist Renee Taylor da giden isimlerden. Yunan vatandaşı olan Tom Hanks ve eşi Rita Wilson, artık Avrupa'da kalacaklarını açıkladı. Avustralyalı oyuncu Nicole Kidman, sadece film çekmek için Hollywood'a gidiyor. Milyarder Elon Musk ise Hollywood'daki evini satıp Teksas'a yerleşti. Böyle nereye kadar gider ya da yeni Hollywood’lar çıkar mı bilmiyorum ama en azından bu rahatsızlık ve kaçış bir süre daha devam edecek gibi gözüküyor. Çünkü ünlüler, daha farklı bir yaşam alanı aramaya başlamış kendilerine. Bakalım Hollywood’da yaşam ve oranın geleceği nasıl şekillenecek?

Benzer İçerikler