Galatasaray Yıldızlar vitrinde

Yıldızlar vitrinde

03.04.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Real Madrid-Galatasaray maçı için İspanya’ya akın eden sarı-kırmızılı taraftarlar gün boyu Sol Meydanı’nda renkli görüntüler oluşturdu.

Yıldızlar vitrinde


Diğer taraftan spor mağazalarında satışa sunulan Drogba ve Ronaldo’nun formaları büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

THY, Madrid’e ek sefer koydu
Türk taraftarların, Real Madrid-Galatasaray maçına gösterdikleri yoğun ilgi THY’yi harekete geçirdi. THY dev karşılaşma için Madrid’e ek uçuş seferleri koydu. Daha önce günde 2 kez karşılıklı gerçekleşen İstanbul-Madrid uçuşları dünden itibaren 3’e çıkarıldı. Ayrıca dün ek olarak Madrid’e 4 uçuş yapıldı. Madrid’e direkt bilet bulamayan taraftarların, THY’nin günde 3 sefer yaptığı Barcelona veya birer seferin bulunduğu Malaga, Bilbao ve Valencia uçuşlarına da yöneldiği öğrenildi. Yoğun ilgi nedeniyle yüksek yolcu kapasiteli uçakları Madrid seferine koyan THY, dönüş için 4 Nisan Perşembe günü 3 rutin seferinin yanı sıra 5 ek sefer daha düzenleyecek.

Dev maç 90 ülkede canlı yayınlanacak
Real Madrid-Galatasaray maçını dünya izleyecek. Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak karşılaşmaya, 140’ı yabancı, toplam 912 medya mensubu akredite oldu. 196 televizyon kanalının maçı canlı olarak ekrana getireceği bildirildi. Karşılaşmanın, Çin‘den Birleşik Arap Emirlikleri’ne, Japonya’dan Arjantin’e kadar toplam 90 ülkede naklen yayınlanacağı vurgulandı.

Yazarlar