Ersin Süzer

Ersin Süzer

esuzer26@gmail.com

Tüm Yazıları

Hata üstüne hata! Akalın’ı 20 yıla aşkın bir süredir tanıyorum. Gece kulübünde, plajda her yerde dinledim. Hiç böyle bir olayına şahit olmadım.

Demet Akalın neye kızdı

Sahneye neden içki gönderilir? İstediğiniz bir şarkıyı söyletmek için... Biraz da “Ben de buradayım” demek için. İşin raconu bu, sanatçı bir yudum alır. Gönderenin adını belirterek teşekkür eder. İstediği şarkıyı isterse söyler. İstemezse bir yolu bulur ve söylemez.

Akalın neye tepki veriyor? “Gerçeğini getirin bana” diyor sonra gerçeği geliyor şişeden içiyor.

Haberin Devamı

Tepkisi; alkollü içki diye, elma suyu getiren işletmeye. Kızıyor ve kadehi çalışanı kafasından aşağıya boca ediyor. Nasıl böyle bir şey yaparsınız diye! Sonra şişe geliyor sahnede açılıyor ve Akalın içiyor. Ertesi gün kıyamet koptu. Herkes olayın bir ucundan tuttu verdi veriştirdi.

İşletmenin hatası elma suyu göndermek.

Akalın bırakın elma suyunu; sahnede şişeyi görmek ister. Ucuz içki geldiyse hemen tepkisini koyar “Bunu mu açtınız?” diye. İçmez geri gönderir.

Bir an sinirlerine hakim olamayıp kadehi çalışanın başından dökmek büyük hata.

Çalışan gelenek vs. diyerek sosyal medyadan açıklaması yapması lafügüzaf. Gelen tepkilerden olayı toparlamaya çalışması yanlış.

Akalın’ın Formula 1 göndermesi yanlış.

Herkes hata yapar, işletme çıkıp hata yaptık dese. Özür dilese, Akalın “Bir an sinirlendim, kusura bakmayın” dese, garson arkadaştan özür dilese. Ne kadar güzel olacak!

Nedir bu garsonların çektiği?

Daha geçenlerde yazdım ‘Size servis veren garsonlara iyi davranın’ diye, hazır gündeme gelmişken bir kez daha altını çizeyim:

Garsonlara “Kardeşim, oğlum, arkadaşım” demeyin. İsmini sorun.

Onları eğleneceğiz diye havuza atmayın. Bodrum’da şahit oldum. Çocuğun cep telefonu gitti.

El şakası yapmayın.

Garsonlar sizden fazla bahşiş alacak diye gereksiz samimiyet kurmayın.

FİKO DOĞA'DA

Demet Akalın neye kızdı

Ocakbaşı kültürünün en popüler ismi Fikret Aydoğdu namıdiğer Fiko, yurt dışına açıldı. Sosyal medyada “Yok böyle bir şey!” diyerek ünlenen, hazırladığı tavuk kanadıyla herkesin damağında iz bırakan Fiko artık Doha’da da var.

Haberin Devamı

OTEL MÜZİKTEN RAHATSIZ OLMUŞ

Demet Akalın neye kızdı

Ziyade Fasıl kapandı diye yazmıştım. D Plaj sahilinde hizmet veren Ziyade’nin yaptığı canlı müzikten otelde kalanlar rahatsız olmuş. Hal böyle olunca Ziyade Fasıl da mecburiyetten Bodrum’dan gitmiş. Hem otelin imajına yazık hem de Ziyade Fasıl’a…

BODRUM’UN YERLİ EN LÜKS OTELİ

Demet Akalın neye kızdı

Yerel markaları tatilcilere anlatmaya devam ediyoruz. 2000’li yılların en popüler oteliydi Maki Otel. Sonrasında büyük bir tadilat geçirdi ve tamamen yenilerek No81 oldu. Karakaya Ailesi’nin kendi mülkü. Uzun yıllardır da ailece işletiyorlar. İşin başında oğulları Pamir Karakaya var. Aynı zamanda otelin içindeki gece kulübünün de sahibi. No81 Bodrum’un yerli en lüks oteli. İster plajına gidin, ister otel kalın ister kulübünde eğlenin. Bodrum’un yerli turizminin tadının çıkarın.