Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Haftanın mekanları...

.

|

Modern dokunuş

Kahramanmaraş’ın yöresel lezzetlerini İstanbul’a taşıyan Tepsi Et, Zeytinburnu’ndan sonra ikinci şubesini Etiler’de açtı. Mekan, Etiler şubesindeki yöresel lezzetlere modern dokunuşlar getirdi. Kendine özgü menüsünün yanı sıra steak, hamburger ve birbirinden özel reçeteli mezeler de menüye eklendi.

Dünya mutfağı

Bodrum’daki Miya Beach, özellikle sonbahar tatili sevenler için eylül ayında da misafirlerini ağırlamaya devam edecek. Highlight Otel bünyesinde yer alan, Türk ve dünya mutfağının enfes lezzetlerini sofistike atmosferi eşliğinde misafirlerine sunan beach, unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatacak.

Alternatifli menü

Mavra Arnavutköy, balık sezonun başlamasıyla kapılarını açtı. Hazırladığı alternatifli menüsüyle de misafirlerine seçim özgürlüğü sunan mekan, balık dışında et ve mezeleriyle de farklı damaklara hitap ediyor.

Boğaz’da kebap keyfi

Sortie’nin içinde yer alan Kaşıbeyaz Restaurant, mekana özel menüyü misafirlerine sunuyor. Boğaz sarma, fıstıklı kebap ve şefin kuzu sırtından hazırladığı yağlı kara eti öne çıkanlar arasında yer alıyor.

Yenilenen yüz

Esentepe’deki Nadide Meyhane, yenilenen yüzüyle misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. İşletmeciliğini Mert Çakırhan yaptığı mekanda, Ege karma, Girit ezme, beğendili karides ve acılı Girit ezme öne çıkan mezeler arasında yer alıyor.

Yenikapı’nın incisi...

Yenikapı’da yer alan Avrasya Queen Hotel, 80 kişilik yatak kapasitesi ve şehrin merkezine yakınlığıyla misafirlerini bekliyor. Tarihi Yarımada’nın göbeğinde yer alan, hızlı, rahat ve güvenilir hizmetiyle dikkat çeken tesis, yedi gün 24 saat yerli ve yabancı turistleri ağırlıyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.