Bilgi Rehberi AÖF yaz okulu sınav sonuçları açıklandı mı, hangi tarihte belli olacak 2022? AÖF yaz okulu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖF yaz okulu sınav sonuçları açıklandı mı, hangi tarihte belli olacak 2022? AÖF yaz okulu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

17.08.2022 - 11:36 | Son Güncellenme:

AÖF yaz okulu sınav sonuçları öğrenciler tarafından bekleniyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi yaz okulu sınavı geçtiğimiz günlerde tarihinde tamamlandı. Gözler AÖF yaz okulu sınav sonuçlarına çevrildi. Peki AÖF yaz okulu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2022?

AÖF yaz okulu sınav sonuçları açıklandı mı, hangi tarihte belli olacak 2022 AÖF yaz okulu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak

AÖF yaz okulu sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. AÖF yaz okulu sınavlarının geçtiğimiz günlerde bitmesi ile öğrenciler AÖF yaz okulu sınavı sonuçlarının açıklanacağı tarihi merak ediyorlar. Peki AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

AÖF YAZ OKULU SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF yaz okulu sınavı 13 Ağustos tarihinde yapıldı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi yaz okulu sınav sonuçları geçtiğimiz yıl 14 Eylül tarihinde açıklanmıştı. Ancak bu sene ile ilgili net bir bilgi bulunmuyor.

Yazarlar