Cadde Aileden birine ait utanç, ömür boyu gölgen olur!

Aileden birine ait utanç, ömür boyu gölgen olur!

18.09.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Başrolünü Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in paylaştığı, aile içi güven kavramını masaya yatıracak ‘Yargı’, ilk bölümüyle yarın akşam Kanal D’de ekrana gelecek

Aileden birine ait utanç, ömür boyu gölgen olur

Kanal D’nin, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, başrolünde Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’i buluşturan, merakla beklenen dizisi ‘Yargı’, yarın akşam saat 20.00’de ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Tanıtımları ses getiren, aile içi güven kavramını masaya yatıracak projenin senaryosu Sema Ergenekon imzası taşırken, yönetmen koltuğunda ise Ali Bilgin oturuyor.
Bir cinayet vakasıyla yolları kesişen Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu) ve Ceylin’in (Pınar Deniz), katili bulma yolunda birlikte hareket etmek zorunda kaldığı ve bu durumun ikisinin de hayatında geri dönüşsüz bir kırılma noktası yarattığı ‘Yargı’nın oyuncu kadrosunda ayrıca Hüseyin Avni Danyal (Metin), Uğur Polat (Yekta), Mehmet Yılmaz Ak (Pars), Ali Seçkiner Alıcı (Zafer), Arda Anarat (Çınar), Ece Yüksel (İnci) ve Zeyno Eracar (Gül) yer alıyor.
Tanıtımlarıyla da oldukça heyecan yaratan ‘Yargı’nın çok konuşulacak karakterleri ise şöyle...

Haberin Devamı

Kaan Urgancıoğlu
(Ilgaz Kaya)

Dürüstlüğüyle nam salmış, kurallara sonuna kadar bağlı, mesleğinin en iyilerinden başarılı bir savcı. Babası Metin’in kendisine öğrettiği değerleri tüm benliğiyle özümsemiş, doğrudan şaşmayan bir yapısı var. İşinde soğukkanlı, mesafeli, prensip sahibidir ama ailesine karşı tutumu sevgi dolu, koruyucu kollayıcı. Gerçek bir doğa tutkunudur.

Pınar Deniz
(Ceylin Erguvan)

Hukuk okurken babasının uğradığı haksızlık sonucu hapse girmesine isyan etmiş, kural tanımaz ve inandığı değer ve doğrular uğruna sınırları zorlayan, “İpten adam alır” denilen, cevval bir avukat. Onun için gerçek adalete erişebilmek uğruna gidilen her yol mubahtır. Bunun için yapamayacağı bir şey yok. Babasının yokluğunda ailesini ayakta tutmaya çabalıyor.

Haberin Devamı

Uğur Polat (Yekta Tilmen)

Büyük bir hukuk firması olan Tilmen Hukuk’un kurucusu. Çalıştığı firmaların bütün kirli geçmişlerini temizlemekle ün salmış. Yeterli para ödendiği takdirde, dünyadaki bütün sorunların çözülebileceğine inanıyor. Oğlu Engin’le neredeyse doğduğu günden beri süren, kendi memnuniyetsizliği üzerine kurulu çatışmalı bir ilişkisi var.

Hüseyin Avni Danyal
(Metin Kaya)

Ilgaz’ın babası ve emniyette cinayet büro amiri. Dürüstlüğüyle nam salmış, kurallara sonuna kadar bağlı, herkesin saygı duyduğu bir polistir. Bunu Ilgaz’a da aşılamıştır. Ancak sürekli başı belaya giren oğlu Çınar’la hiçbir zaman sevgi dolu bir ilişkisi olamamış. Birkaç yıl önce kaybettiği karısının ölümünden onu sorumlu tutmaktadır.

Aileden birine ait utanç, ömür boyu gölgen olur

Mehmet Yılmaz Ak (Pars Seçkin)

Ilgaz’la aynı yerde çalışan bir savcıdır. Ayrıca Ilgaz’ın yeni ayrıldığı nişanlısı Neva’nın abisi. Ilgaz’la arasında okul yıllarından beri başlayan tek taraflı bir rekabet var. Şimdi de kız kardeşinden ayrıldığı için ona daha da fazla öfkelidir. Hırslı ve kaybetmeye tahammülü yok. Ona göre kendisi diğer herkesten üstündür. İçten içe Ceylin’den hoşlanıyor.

Arda Anarat (Çınar Kaya)

Ilgaz’ın kardeşi ve evin sorunlu çocuğu. Bir üniversitenin kantininde çalışıyor. Geçmişte adam yaralamak ve uyuşturucu satıcılığı suçlarından yargılandı. Bu olaylar ve annesinin kalp krizinden ölümü sebebiyle babası Metin’le aralarında hep sorunlu bir ilişki var. Ağabeyinin kusursuzluğunu üzerinde hep bir baskı olarak görür. Evde iyi anlaştığı tek kişi kız kardeşi Defne’dir.