Ali Eyüboğlu

Ali Eyüboğlu

aeyuboglu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Berlin Tegel Havali-manı’ndan bizi İstanbul’a getirecek THY uçağına binerken gördüm Sıla’yı... O, salonda bekleyen yolcular arasındaydı, ben otobüste...

THY, sefer sayısını azaltıp, uçaklarını büyüttüğü için, bindiğimiz uçak çift koridorlu ve 42 sıra koltukluydu.

Sıla, ekonomi bölümünün en arkasında 42’nci sırasında oturuyordu, yanında stlyling’i Hande Kızıl ve menajeri Serkan Güney vardı.

Yerden kilometrelerce yüksekte ayaküstü sohbet ettiğim Sıla, Konya’nın ardından Berlin’de konser verdiğini, İstanbul’dan İzmir’e uçup, akşam da memleketinde sahne alacağını söyledi.

Haberin Devamı

İzmir’deki konsere, annesi ve babasının yanı sıra 91 yaşındaki anneannesi Süheyla Balaban’ın da geleceğini anlatırken gözleri ışıldayan Sıla, Anadolu turunu bitirdiğini, Avrupa konserlerinin süreceğini açıkladı.

Gaziantep, Adana, Mersin, Trabzon, Ordu, Edirne, Çanakkale ve Konya konserlerinin çok iyi geçtiğini vurgulayan şarkıcı, “Sırada Avrupa turu var. Berlin bitti. Sonrasında Amsterdam, Mannheim, Hamburg, Bielefeld, Düsseldorf, Kopenhag, Londra, Münih ve Nürnberg konserlerimiz olacak” dedi.

HANGİ ÜNLÜNÜN EVİ MAYORKA’DA NEREDE?

Almanların ünlü dergilerinden Bunte, son sayısında tam altı sayfa ayırdı İspanya’nın gözde turistik adalarından Mayorka’da ülkelerinden hangi ünlülerin evi olduğuna.

Google Maps’ten indirdikleri Mayorka’nın haritası üstünde onlarca Alman ünlünün villası, malikânesi nerede, tek tek işaretli.

Tenisin Alman yıldızları Boris Becker, Ana İvanovic, bisikletçi Jan Ullrich, film yıldızları Sonja, Kirchberger, Veronica Ferres, Christine Neubauer, şarkıcı Helene Fisher futbolcu Bastian Schweinsteiger gibi 60’a yakın ünlü Alman’ın tatillerini Mayorka’nın neresinde geçirdiklerine dair her türlü ayrıntı var haberde...

Bunte’nin piyasaya çıktığı hafta Berlin’deydim, haberdeki ünlülerin sosyal medya hesaplarına baktım, kimse ortalığı ayağa kaldırmadı Almanya’da...

Türkiye’de bir gazete böyle bir haber yapsa, Bodrum, Çeşme veya Miami’nin haritasıyla birlikte hangi ünlümüzün nerede villası olduğunu haber yapsa tepkileri nasıl olur acaba?

Haberin Devamı

ASKER DİZİLERİNİN REYTİNGİ

Teröristlerle savaşan askerlerin hikâyelerini anlatan üç diziyi peş peşe ekrana sürdü kanallar. Kanal D’nin “İsimsizler”inden sonra Star TV “Söz”ü ekrana getirdi. Son atak ise FOX TV’den geldi.

“İsimsizler” ve “Söz”ün ilk bölümleri 5 reyting almıştı. İkinci hafta “Söz”ün reytingi 6.8’e yükseldi, “İsimsizler” 5’te kaldı.

FOX’un “Savaşçı”sı ise ilk hafta 7 reyting yaptı. “Savaşçı”, TV8’in yarışması “Survivor”ın ardından bütün kulvarlarda ikinci oldu.

TV’de iyi reyting almanın sihirli bir formülünü henüz bulan yok, ama bu veriler de gösteriyor ki aklın yolu bir...

Demek ki, eğlence kanallarında köşelerin tutulduğu, seyircinin “Diğer kanallara” kaçtığı akşamlara bile iyi bir iş koyduğunuzda bu, reyting olarak dönüyor size...

‘SÖYLEMEZSEM OLMAZ’DA MODERATÖR DEĞİŞTİ!

Beyaz TV’de ekrana gelen “Söylemezsem Olmaz” programının moderatörü değişti. “Söylemezsem Olmaz”ın moderatörü Ömür Varol, yorumculardan Bircan İpek’le sözlü tartışmasına dahil olan Nihat Doğan’la kavga edince kanal yönetimi, kadroda değişikliğe gitti. “Söylemezsem Olmaz”ın yeni moderatörü Tahir Sarıkaya oldu.

Haberin Devamı

GÜNÜN SÖZÜ

Bir çocuğun ölümünü görmektense, evrene geliş biletimi iade etmek isterim. (Dostoyevski)