Ali Eyüboğlu

Ali Eyüboğlu

aeyuboglu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Hülya Avşar, uzun zamandır dizi çekmiyor. Dizi yapımcılığı ya da senaristliği de yapmıyor. Ama dizi yıldızlarının çoğundan daha çok para kazanıyor!
Diyeceksiniz ki, “Bu nasıl oluyor?”
Şöyle:
Hülya Avşar, geçen yıl annesi Emral Avşar vefat ettikten kısa süre sonra yıllardır yaşadığı Büyükdere’deki malikanesini boşaltıp, sevgilisiyle birlikte yaşadığı Kemerburgaz’daki eve taşındı.
Avşar, boşattığı evini ‘dizi seti’ olarak kullanmak isteyen Faruk Turgut’la çok cazip şartlara anlaştı.
Gold Film de, Avşar’ın evinde FOX’ta ekrana gelen ‘Ömre Bedel’i çekmeye başladı. Dizinin başrol oyuncusu Begüm Birgören’in ‘gelin’ olarak gittiği ev var ya, Avşar’ın Büyükdere’deki malikanesidir orası.
Kemerburgaz’a taşınan Avşar, çok geçmeden Sadettin Saran’la yollarını ayırınca yine Sarıyer’e döndü.
Malikanesini Gold Film’e kiraladığı için kendi evine taşınamayan Avşar, eski mahallesinde 2.5 katlı bir villa tuttu.
Evini aylık 20 bin euro’ya Faruk Turgut’a kiralayan Avşar, eski mahallesinde çok daha düşük fiyata kiraladığı bir villada oturuyor.
Öte yandan Avşar, evini Gold Film’e kiraya verip iyi para kazandı, ama son gayrimenkul yatırımından zarar etti. Levent’te emlak işiyle uğraşan bir arkadaşım Avşar’ın, İstanbul’un en yüksek binasının yapıldığı Levent’teki İstanbul Sapphire’deki iki dairesini zararına sattığını ya da satmak üzere olduğunu söyledi.
Avşar’ı arayıp, bu bilginin doğru olup olmadığını sordum. Avşar, “Henüz satmadım, ama iyi bir müşteri bulursam satacağım. Çünkü, orası en kötü emlak yatırımım oldu. Fiyatlar çok düştü. Bizim aldığımızda metrekaresi 10 bin liraysa, şimdi yedi - sekiz bine indi. Öyle sanıyorum ki, bu işten 300-400 bin dolar zararım vardır” dedi.

Haberin Devamı

DEMET, EVLENİNCE KİME KOMŞU OLACAK?
Demet Akalın, 7 Aralık’ta romantik bir mektupla kendisine evlilik teklif eden sevgilisi Önder Bekensir’e “Evet” dedi.
2010’un ilk gelini olmayı kafasına koyan Akalın, Önder Bekensir’le 22 Ocak’ta nikah masasına oturacak.
Nişanlılar, düğün davetini büyük olasılıkla Esma Sultan Yalısı’nda verecek. Akalın ve bu konuda kendisine yardım eden arkadaşları, düğün için birçok yerle görüşme yaptı. Şimdilik en favori yer Esma Sultan Yalısı.
Yine de çiftin, evlilik tarihini ve düğün yerini değiştirmeleri mümkün.
Ama bir konuda kaderin önüne geçmeleri olanaksız. Demet’in gelin gideceği sitede, hiç de hoşlanmayacağı bir komşusu olacak.
Akalın’ın asla karşılaşmak istemeyeceği bu komşu kim mi?
Önder Bekensir’in 2008 yılında evlenip, ayrıldığı ‘Yerli Paris Hilton’ Süreyya Yalçın!

Haberin Devamı

KATİNA’NIN EVİNİ ‘3. KÖPRÜ’ YIKACAK
İstanbul Boğazı’nın 3’üncü köprüsünün güzergahı hala spekülasyon konusu. Bu konuda en yetkili üç isim olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan farklı telden çalıyor.
Bu nedenle yeni köprünün güzergahı ve ayaklarının nerelere oturacağı belli değil. Ama köprü şimdiden bir filme konu oldu. Hasan Karcı’nın yazıp, yöneteceği ‘Madam Katina’, üçüncü köprü yüzünden Rum bir ailenin yaşadığı dramı beyaz perdeye aktaracak.
‘Madam Katina’, doğup, büyüdüğü Rum mahallesindeki evi, köprünün bağlantı yolları nedeniyle istimlak edilir. Köprü yüzünden evi yıkılan ‘Madam Katina’ da, İstanbul’u terk edip, Kos’ta yaşayan oğlunun yanına yerleşir, ama aklı hep doğup büyüdüğü yerdedir.
Türk - Yunan dostluğuna katkı sağlamayı amaçlayan film, İstanbul’un yanı sıra Bodrum Yalıkavak ve Yunanistan’ın Kos Adası’nda çekilecek.
Filmde ‘Madam Katina’yı Yelda Karataş; Katina’nın oğlu Lippi’yi Levent Özdilek; Lippi’nin eşi Surya Maya’yı Maya Dilek Öncü; Eleni’yi Nilüfer Aydan; Eleni’nin kızı Betina’yı Bahar Öztan; Kahveci Sinan’ı Sinan Bengier; Bakkal Şemsi’yi Şemsi İnkaya; Muhasebeci Niko’yu Ali Yaylı oynayacak.