Ali Eyüboğlu

Ali Eyüboğlu

aeyuboglu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Baştan altını çizerek vurgulamak isterim ki Yeşim Ceren Boz-
oğlu’nun ‘O Hayat Benim’ dizisindeki performansı süperdi… Bozoğlu’nun uğruna kilo bile aldığı ‘Nuran’ karakteri senaryo gereği Hakk’ın rahmetine kavuştu. Sanıyorum bu hafta bulunacak cesedi…
Geçenlerde bir gece yarısı, önce sosyal medya hesabından hakkını helal etmeyerek diziden ayrıldığını duyuran, yapımcıyla konuştuktan sonra ‘O Hayat Benim’de oynamaya devam eden Bozoğlu, ne oldu da pat diye öldü?
Dizinin ilk yönetmeni Merve Girgin’di. O gitti yerine Hülya Bilban geldi. O da ayrılınca dizinin yönetmeni Hamdi Alkan oldu. Televizyon dünyasında konuşulanlar Bozoğlu’nun başta yönetmen olmak üzere set ekibiyle anlaşamadığı yönünde.
‘O Hayat Benim’, yayınlanmaya başladığı haftadan beri pazar akşamları FOX’u zirveye taşıyan bir dizi. Öğrendiğim kadarıyla yapımcıyla kanal, dizinin Haziran 2016’ya kadar uzaması konusunda anlaşma yeniledi.
Ayrıldığı sete yeniden dönen Bozoğlu cephesinde değişen bir şey olmadığını gören yapımcı, ‘O Hayat Benim’i huzurlu bir şekilde sürdürebilmek için radikal bir karar verdi ve senaristlerine ‘Nuran’ın öldürülmesini söyledi.
Yönetmen ve set ekibiyle tartışınca ‘Ben olmazsam bu dizi biter’ diyen Yeşim Ceren Bozoğlu gidince ekibe tanıdık bir isim katıldı.
Oya Başar ‘O Hayat Benim’de Bozoğlu’nun hayat verdiği ‘Nuran’ın kız kardeşi olarak çıkacak seyirci karşısına.

Haberin Devamı

DEMET’E KIZANLARIN ŞiMDi SESi ÇIKMIYOR

Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt’la birlikte katıldığı ‘Ben Bilmem Eşim Bilir’in yılbaşı çekimlerinde birinci olup kazandığı otomobili kızı Hira’ya hediye edeceğini açıklaması kızdırmıştı bazılarını.
Kanal D, ‘Ben Bilmem Eşim Bilir’in ünlüler versiyonunu çekip, yayınlamaya başladı ve her hafta ünlü iki çift, yarışmadan otomobil kazanıyor.
‘Otomobili niye bir hayır kurumuna bağışlamadı. İhtiyacı mı var o otomobile?’ diye Akalın’a kızanlardan hiçbiri nedense aynı tepkiyi her hafta bir otomobil kazanan diğer ünlülere göstermiyor.
‘Ben Bilmem Eşim Bilir’den şu ana kadar Uraz – Melis Kaygılaroğlu, Pelin Öztekin – Kıvanç Baran Arslan, Larissa – Buras Gacemer, Ceren – Emir Benderlioğlu ve son olarak da Eda – Metin Özülkü çifti otomobil sahibi oldu.
Demet Akalın’a kızanların Kanal D’den otomobil kazanan bu ünlü çiftler için aynı tepkiyi göstermemesi bana ilginç geldi.

Haberin Devamı

YENi FiLM AŞIKLARI: KEREM VE SERENAY

Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya, son zamanlarda dizilerle yıldızı parlayan iki genç oyuncu…
‘Güneşi Beklerken’ dizisiyle gençlerin gözdesi olan ve şimdilerde ‘Şeref Meselesi’nde başrol oynayan Bürsin ile ‘Medcezir’deki rolüyle yıldızı iyice parlayan Sarıkaya’yı ilk kez bir araya getiren Mavi Jeans oldu.
Sarıkaya’nın bu çekimlerden sonra Bürsin hakkında söyledikleri, aralarında iyi bir enerji oluştuğunun göstergesi.
‘Şeref Meselesi’ dizisinin yönetmeni Altan Dönmez, yazın bir sinema filmi çekecek. Filmin başrol oyuncusu olarak Bürsin’le anlaşan Dönmez, kadın başrol için henüz kimseyle el sıkışmış değil.
Aldığım bilgiye göre Mavi Jeans’in reklamları ve Bürsin hakkındaki açıklamalarından sonra filmin kadın başrol oyuncusu olarak Sarıkaya var Dönmez’in gündeminde. Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin’i bakalım aşk filmlerinin yeni ikilisi olarak kamera karşısına geçirecek kişi Dönmez mi olacak?
Sarıkaya ile Bürsin, filmde olmasa bile dizilerde de ideal partner olabilir…

Haberin Devamı

‘KARDEŞ PAYI’NIN FiNALi 30 NiSAN’DA

Türkiye’de yaş ortalaması kaç?
29...
Gençlerin en çok sevdiği dizi hangisi?
23 yaşındaki oğlum Yağız’dan biliyorum ‘Kardeş Payı’...
Yapım şirketi NTC Medya ile Star TV arasındaki anlaşma her sezon 22 bölüm, toplamda ise 66 bölümdü.
Ancak üç sezonu göremeden bitiyor Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Seda Bakan’ın başrollerini paylaştıkları dizi.
Ne zaman mı?
Bu hafta 32’nci bölümü yayınlanan ‘Kardeş Payı’, 30 Nisan’da ekrana gelecek 35’inci bölümle final yapacak.