Ali Eyüboğlu

Ali Eyüboğlu

aeyuboglu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Muğla’da çekilen ‘Kalk Gidelim’in setinde oyuncularla yaptığım mini söyleşileri yayınladım, Ayça Varlıer ve Erkan Sever’le yaptığım renkli sohbeti ise bugüne bıraktım.

Karavandaki sohbette Sever, “Ayça’yı daha önce tanımıyordum, burada tanıdım” diye başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Ayça, herkesin hayatı boyunca arkadaş olarak ihtiyaç duyacağı bir insan. Ufuk da (Özkan) öyle. Onu da tanımıyordum. Dünya tatlısı iki insan... Onları tanıyınca hayatta böyle insanlar hâlâ var mı diye şaşırıyorum. Çünkü ben o kadar iyi biri değilim.”

Haberin Devamı

Varlıer, araya girip, “Hayır… Hayır” diye itiraz ederken Sever devam etti:

“En azından ben onlar kadar iyi değilim. İstanbul ve sektör, duygusallığımızı geri plana atıp, sertleştirdi. Gerçekten hayatımın sonuna kadar her gün arayacağım, hal hatır soracağım ve yanlarında olacağım insanlar tanıdım bu sette. Beyazıt Abi (Gülercan) olsun, Yıldız Abla (Kültür) olsun. İlk defa tanıştım onlarla da… Böyle çok güzel, keyifli bir ekibiz.”

ERKAN SEVER, BÖYLE SEVER
‘Aşığım kendisine’

Sektörde birçok dizinin, oyuncuların ego ve kaprisleri yüzünden vaktinden önce bittiğine dikkat çeken Sever, “İnsanda birazcık ego olmaz mı? Egolu değilim, ama onların yanında öyle hissediyorum kendimi. (Gülüyor) Egolarını kontrol etmişler, hayatla barışmışlar, çözmüşler bu işi” dedi.

Sever’e, dizide eşini oynayan Varlıer’in vazgeçilmezi olan sporlardan birini yapıp yapmadığını sordum. Yapmadığını söyleyince,

“O sporları yapmadan hayatı spor bir kadının gönlüne girmen mümkün mü?”
diye sordum.

Bunun üzerine Sever,Kendisi çok tatlı. Ona aşık olmayacak erkek yoktur. Ben aşığım kendisine” dedi. Bu yanıt Varlıer’e kahkaha attırırken Sever, sözlerini şöyle sürdürdü:

‘Hiç şansım yok!’

“Ayça, güzel bir kadın. Çok da iyi bir insan. Yeryüzünde ona aşık olmayacak erkek yoktur. Ben de erkek olduğuma göre… Hoş bir hatun, ama iş başka, arkadaşlık ve aşk başka”

“Ayça Hanım, duydunuz damat adayının ilan-ı aşkını... Yanıtınız ne olacak bu
çağrıya?” dedim, ama Varlıer, kahkaha atmaya, Sever de iltifatlarına devam etti:

“Şunu da söyleyeyim, sevdiği sporları yapmayan hiçbir erkeğe ilgi duymuyor Ayça. Ben de o sporlardan hiçbirini yapmıyorum, o yüzden birlikte olma ihtimalimiz sıfır.”

Haberin Devamı

Bu kez ikisi birden kahkaha atınca yine devreye girdim ve “Zıt kutuplar birbirini çeker” derler dedim. Erkan Sever’in yanıtı, “Hiç şansım yok” oldu. Keyifli sohbete son noktayı Ayça Varlıer koydu:

“Erkan’a şöyle katılıyorum. Sanki arkadaş olmamız için bu diziyi yapmışlar. Muğla büyülü, ekip şahane, bu mayanın tutmaması imkansızdı.”

ERKAN SEVER, BÖYLE SEVER
‘ŞEVKAT YERİMDAR’IN AKIBETİ NE OLACAK?

Son günlerde e-postama ve sosyal medya hesaplarıma sizlerden gelen mesajların çoğu, Limon Yapım’ın FOX’a çektiği ‘Şevkat Yerimdar’ dizisinin akıbetiyle ilgili… ‘Şevkat Yerimdar’ın final mi yoksa sezon finali mi yapacağını öğrenmek için FOX yöneticilerine sordum. Aldığım yanıt şu: “Dizi, 30 Mart akşamı ‘sezon finali’ yapacak, ağustos sonu veya eylül ayında yeniden ekranda olacak.” Konu açıklığa kavuştu, dağılabiliriz arkadaşlar!

ULVİ DOĞAN, YOĞUN BAKIMDA

‘Altın Ayı’ ödüllü ‘Susuz Yaz’ filminin yapımcısı ve başrol oyuncusu Ulvi Doğan, bir süredir hastanede yaşam mücadelesi veriyor. 70’li yıllarda ayrıldığı Türkiye’ye dönünce Yakacık’taki Sanatçı Yaşam Evi’ne alınan ve üç yıldır kimsenin ziyaret etmediği 86 yaşındaki Doğan, bir dizi sağlık sorunları yaşayınca hastaneye kaldırılıp, yoğun bakıma alındı.

Haberin Devamı

ERKAN SEVER, BÖYLE SEVER

GÜNÜN SÖZÜ

Dünya herkese yetecek büyüklükte. Onun için, başkasının yerini kapmaktansa,çalışarak gerçek yerinizi bulun. (Charlie Chaplin)