Ali Eyüboğlu

Ali Eyüboğlu

aeyuboglu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

‘Survivor’ yarışmacılarından İsmail Balaban’ın kazandıkları oyunun ödülü olarak yaptığı telefon görüşmesinde annesi Ümmü Gülsüm Balaban’ın nişanlısı Gamze Atakan için, “O kız senin bıraktığın kız değil, öldürdüler beni burada” sözlerinin yankıları sürüyor.
Önce yarışmacının ikizi Turan Balaban, “Annem konuşmanın kaydedilip, yayınlanacağını bilmiyordu” dedi.
Acun Ilıcalı’nın “İstersen Gamze’yle konuşabilirsin” teklifini İsmail geri çevirince nişanlısı, sosyal medyasından fotoğraflarını sildi.
Bilahare konuştuğu İsmail’e, “Ben senin bıraktığın kızım, seninle seviniyor, seninle üzülüyorum” diyen Atakan, sildiği fotoğrafları geri yükledi. Nişanlısının sözleri İsmail’i ikna edemedi ki yarışmacı, nihai kararı annesiyle konuşunca vereceğini söyledi.
Sosyal medya üzerinden benimle iletişime geçen Balaban’ın arkadaşı N. Y.’nin iddiasına göre işte olayın içyüzü:

Haberin Devamı

‘SURVIVOR’ İSMAİL OLAYININ İÇYÜZÜ

“İsmail ile uzaktan akrabası olan Gamze görücü usulüyle nişanlandı. İsmail, evlilik için hazır olmasa da anne ve babası, artık bir torun sevmek için Gamze’yle nişan yaptı. İkisi arasında yaş farkı var, Gamze biraz toy. Aradaki sorun Gamze’nin dediği gibi SMS meselesi değil. Anne köyde yaşayan ve hiç ‘Survivor’ izlememiş biri olarak yarışmanın formatından habersiz, Gamze’yle SMS konusunda hiçbir konuşma yapmadan girdi bu konuya. Gamze’yi kendi bulduğu için yarışmaya gönderirken bile oğluna, ‘Aman oğlum oralarda sakın kimseyle yakınlaşma sen nişanlısın’ gibi telkinlerde bulundu. Anne o konuşmada kendi bulduğu kız için ben tanıyamamışım diye yakındı. İsmail’in de şaşırması bu yüzden. ‘Annem kendisi buldu, istedi, her şey iyiydi, ne oldu acaba?’ diye düşünüp, kafasına taktı.
Gamze’nin SMS açıklamasını İsmail o yüzden mantıksız buldu, inanmadı. Anne Ümmü Gülsüm Balaban'la Gamze Atakan arasındaki bir konuşmadan sonra iki ailenin arası açıldı. Anne, Gamze’yi sildi ve ‘İsmail kiminle isterse onunla evlensin, artık karışmayacağız’ dedi. İsmail dönünce annesini dinleyip, atar nişanı.”

EBRU YAŞAR’IN İÇ SESİ KONUŞTU

Ebru Yaşar’ın Snob Magazin dergisine yaptığı açıklamalardan İbrahim Tatlıses’le ilgili bölüm ilginçti. Bir dönem Tatlıses’in müzik şirketi İdobay’ın sanatçılarından olan şarkıcı, eski patronuyla yıllarca küs kalmasının sebebini anlatırken şöyle dedi: “İbrahim Bey ile uzun yıllar aynı sahneyi paylaştık. Ancak en önemlisi uzun yıllar ticaret yaptık. Bu ticaret tek taraflıydı. Çoğu zaman İbrahim Bey kazanıyordu. Bu yüzden kırgınlıklar oldu. İbrahim Bey talihsiz bir olay yaşadı. Aradan geçen uzun yılların ardından beni ‘İbo Show’a davet etti. Program vesilesiyle barıştık. Kırgınlıkların ömür boyu sürmesi doğru değil. Kırgınlıkları unutmak lazım.”

Haberin Devamı

Bu açıklamadan benim anladığım şu: Bu açıklamadan benim anladığım şu:Şarkıcı, ölümden dönen Tatlıses, ‘İbo Show’a davet edince “Evet” dedi, ama İdobay’dan emeğinin karşılığını alamayınca kırılan kalbi bir şekilde ses verdi. ‘Kırık kalp’ten gelen o ‘iç ses’i susturmanın tek yolu var, o da helalleşmek.

‘SURVIVOR’ İSMAİL OLAYININ İÇYÜZÜ

 

COMO’DA AŞK TAZELEDİLER

Spor spikerinin oyuncuyu İtalyan iş insanıyla aldattığı iddialarına rağmen Can Yaman’la Diletta Leotta’nın ilişkisi bitmedi.
Yaman için “Sevgilisini affetti” diye başlık atanlar mı, yoksa “O fotoğraf eski, seni aldatmadım” diyen spiker mi haklı? İtalyan magazin dergisi Chi’nin kapak yaptığı Yaman’la Leotta’nın yeni fotoğrafları ikili arasındaki aşkın tam gaz sürdüğünün kanıtı.
Chi’nin haberine göre iki sevgili geride bıraktığımız hafta sonunu Como Gölü’ndeki Mandarin Otel’de geçirdi.

Haberin Devamı

GÜNÜN SÖZÜ

“Mantığının eleştirdiğini, merhametinin savunmasına izin verme.” (Jane Austen)