Ali Eyüboğlu

Ali Eyüboğlu

aeyuboglu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Olayı ilk duyduğum anda da fikrim aynıydı, Vatan Şaşmaz’ı öldürüp intihar eden Filiz Aker’in yeğeni Dora’yı dinledikten sonra da...

YAZIK OLDU VATAN’A

Gerçekten yazık oldu Vatan’a...

Beyaz Magazin’in canlı yayınına konuk ettiğimiz Dora Ercan, teyzesi Aker’le Şaşmaz’ın bekar oldukları dönemde sevgili olduklarını ama beraberliklerinin sürmediğinin altını çizdi ve ekledi:

“Ama teyzem saplantıyla aşıktı Vatan’a. Geçen sene evlendiğimde, ‘Ben de buradan gelin gideceğim Vatan’a. Eşini boşayıp, beni alacak’ demişti. Teyzem birkaç kez intihara teşebbüs etmişti.O gün de yemekte bize veda eder gibi konuştu, ama böyle bir şey yapacağı aklımın ucundan geçmemişti.Yazık oldu Vatan’a.”

Haberin Devamı

Ah Vatan ah... Sebebi ne olursa olsun, keşke gitmeseydin o otel odasına!

Kusura bakma, ama böyle bir ‘son’u yakıştıramadık sana. Mekanın cennet olsun.

İşte Star TV’nin yeni tanıtım filmi

Televizyon kanallarının yeni yayın dönemlerine iddialı hazırlanıp hazırlanmadıkları nereden anlaşılır?

Yeni sezon için hazırlattıkları tanıtım filminden...

Eğlence kanallarından bir kısmı, reytinglerin en düşük olduğu bayramın bitmesini beklemeden gündüz programlarını başlatıp sezona “Merhaba” diyecek.

TV kanallarından bir kısmı, prime time kuşağının sezon açılışını eylül sonu, bazıları da ekim başı gibi yapacak.

‘Anne’, ‘Kara Sevda’ ile ‘Cesur ve Güzel’ gibi iddialı dizileri haziran ayında final yapan Star TV, yeni yayın döneminde de çıkışını sürdürmek için “Senin Starın Senin Kanalın” sloganıyla tanıtım filmi hazırladı.

Star TV’nin yeni sezon tanıtım filmi henüz ekrana gelmedi. Ancak yapımcılığını Öteki Film, yönetmenliğini Semih Menda’nın üstlendiği 40 kişilik ekibin hazırladığı film için yapılan çekimler, Star TV’nin 2017-2018 döneminde de iddialı olduğunun göstergesi.

Tasarım ajansı Daire, Star TV’nin tanıtım filmini ‘doğallık’ konsepti üzerine oturttu.
O yüzden ekip, dizi yıldızlarını stüdyoya sokup çekim yapmak yerine, onların setine gitti.

‘Söz’, ‘Dolunay’, ‘Ateşböceği’, ‘Çember’, ‘Fazilet Hanım ve Kızları’, ‘İstanbullu Gelin’ ve ‘Türk Malı’ gibi kanalın mevcut işlerinin yanı sıra ‘Siyah İnci’ ile ‘Börü’ gibi yeni projelerin setine giden Semih Menda ve arkadaşları, oyuncuların en doğal halleriyle tanıtım çekimi yaptı. Semih Menda, iki hafta boyunca dizi oyuncularının en doğal, en eğlenceli hallerini çekti.

Haberin Devamı

Star TV’nin tanıtım filmini hazırlayanlar, ‘Beni Affet’, ‘Adını Sen Koy’un yanı sıra Nazlı Çelik, Celal Pir ve Ece Belen gibi haber yüzleriyle de çekimler yaptı.

GÜNÜN SÖZÜ

“İyilik yaparsanız hatırlanmaz, ama yanlış yaparsanız kimse unutmaz.”