Cadde Ameliyat olan Tanyeli’den çocuklarıyla paylaşım!

Ameliyat olan Tanyeli’den çocuklarıyla paylaşım!

27.12.2023 - 12:16 | Son Güncellenme:

Ünlü oryantal Tanyeli, pankreas kanseri olduğunu öğrenmiş ve tedavi sürecini hemen başlatmıştı. Kemoterapi sürecinde saçlarına veda eden Tanyeli'nin en büyük destekçisi ise yakınları olmuştu. Tanyeli'den çocuklarıyla yeni poz geldi.

Ameliyat olan Tanyeli’den çocuklarıyla paylaşım

Oryantal Tanyeli, fazla kilolarından kurtulmak için mide operasyonu geçirmişti. Geçirdiği ameliyatın ardından 99 kilodan 60 kiloya kadar düşen Tanyeli yeni görüntüsünün mutluluğunu sürecekken, kötü bir haberle sarsılmıştı. Tanyeli'nin pankreas kanseri olduğu ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

KÜBA'YA GİTTİ

Tanyeli tedavinin ilk aşamasını İstanbul'da tamamlamasının ardından alternatif bir tedavi için Küba'ya gitmişti. Küba'daki tedavisini de tamamlayan Tanyeli, Türkiye'ye dönmesinden kısa bir süre sonra operasyon masasına yatmıştı.

Ameliyat olan Tanyeli’den çocuklarıyla paylaşım

AMELİYAT OLDU

Ünlü sanatçı, geçtiğimiz günlerde ameliyat oldu. Ameliyatı sonrası sosyal medyada açıklama yapan Tanyeli, "Ameliyatım iyi geçti arayıp, soran herkese teşekkür ederim. Dinlenmek zorunda olduğum ve serumlardan dolayı uyuduğum için cevap veremiyorum, affınıza sığınıyorum çok öpüyorum sizleri. Ameliyatın içeriğini sormuşsunuz 8 hafta sonra pankreas ameliyatı planlanıyor. Şu anda olduğum ameliyat olması gereken bir ameliyattı" ifadelerini kullandı.

Ameliyat olan Tanyeli’den çocuklarıyla paylaşım

Haberin Devamı

TANYELİ'NİN SON HALİ

Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapan sanatçının son hali de ortaya çıktı. Oğullarıyla paylaşım yapan Tanyeli'nin saçlarının uzamaya başladığı gözlemlendi.

Ameliyat olan Tanyeli’den çocuklarıyla paylaşım