Cadde Angelina Jolie ve Haluk Bilginer'li 'Maria' filminden ilk kareler

Angelina Jolie ve Haluk Bilginer'li 'Maria' filminden ilk kareler

10.10.2023 - 07:43 | Son Güncellenme:

Yönetmen koltuğunda Pablo Larrain'in oturduğu, dünyaca ünlü ABD'li aktris Angelina Jolie'nin başrol oynadığı, Emmy ödüllü Haluk Bilginer'in de kadrosunda yer aldığı 'Maria' filminin çekimleri başladı. Setten ilk kareler sosyal medyadan paylaşıldı.

Angelina Jolie ve Haluk Bilginerli Maria filminden ilk kareler

Yunan asıllı ABD'li soprano Maria Callas'ın 1970'lerde Paris'teki yaşamını ve yaşadığı derin yalnızlığı konu alacak Maria filminde; Angelina Jolie Callas'ı, Haluk Bilginer de Yunan asıllı armatör ve iş insanı Aristotle Onassis'i canlandıracak.

Haberin Devamı

ÇEKİMLER SEKİZ HAFTA SÜRECEK

Senaryosunu 'Peaky Blinders' dizisiyle son dönemde büyük beğeni toplayan Steven Knight'ın yazdığı Maria'nın sekiz hafta sürecek; Paris, Yunanistan, Budapeşte ile Milano'da gerçekleştirilecek çekimleri başladı. Sertten Angelina Jolie'li ilk iki fotoğraf sosyal medyada paylaşıldı.

Angelina Jolie ve Haluk Bilginerli Maria filminden ilk kareler


"SETE BAŞLAMAKTAN BÜYÜK HEYECAN DUYUYORUM"

Angelina Jolie'nin filmdeki kostümleri, Maria Callas tarafından giyilen orijinal giysilere dayanıyor.

Filmin yönetmeni Pablo Larrain, "Maria'nın prodüksiyonuna başlamaktan inanılmaz heyecan duyuyorum. Filmin Steven Knight'ın muhteşem senaryosu ve tüm oyuncu kadrosu ve ekibin çalışması sayesinde Maria Callas'ın olağanüstü hayatını ve eserlerini dünyanın her yerindeki izleyicilere getireceğini umuyorum" ifadelerini kullandı.

Angelina Jolie ve Haluk Bilginerli Maria filminden ilk kareler


Haberin Devamı

MARIA CALLAS KİMDİR?

New York'ta yaşayan bir Yunan göçmeni olan Callas, bir dönemin en ünlü sopranolarından birisiydi ve Aristotle Onassis'le uzun süre aşk yaşadı. Onassis'in, ilişkileri boyunca Callas'a taciz ve şiddet içeren davranışlarda bulunduğu gündeme geldi. Onassis'in ihanetiyle sarsılan Callas, önce İtalya'ya, ardından Fransa'ya taşındı. Yunan asıllı ABD'li soprano, 1977 yılında 52 yaşındayken kalp krizinden hayatını kaybetti.

Angelina Jolie ve Haluk Bilginerli Maria filminden ilk kareler