Cadde Aşk belgelendi! Aslı Enver ve Önder Öztarhan baş başa yemekte

Aşk belgelendi! Aslı Enver ve Önder Öztarhan baş başa yemekte

07.03.2022 - 10:41 | Son Güncellenme:

Ünlü oyuncu Aslı Enver, son dönemde özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Şarkıcı Murat Boz ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Enver, bir süredir iş insanı Önder Öztarhan ile birliktelik yaşıyor. Çiftin aşkı sonunda belgelendi. Aslı Enver ile Önder Öztarhan, ilk kez baş başa yemekte görüntülendi.

Aşk belgelendi Aslı Enver ve Önder Öztarhan baş başa yemekte

Uzun süre aşk yaşadığı Murat Boz'la evliliğin eşiğinden dönen oyuncu Aslı Enver, Önder Öztarhan ile bir süredir aşk yaşıyor. Çift, ilişkilerini sır gibi saklamaya çalışsa da aşk resmen belgelendi. 

Haberin Devamı

GÖZLERDEN UZAK
Gossippasta tarafından görüntülenen ikili, baş başa keyif yaptı. Yaklaşık iki saat mekanda kalan çift, daha sonra Alaçatı sokaklarını dolaştı. Sevgililer, İstanbul’da görüntülenmemek için gözlerden uzak mekanlarda buluşuyor.

Aşk belgelendi Aslı Enver ve Önder Öztarhan baş başa yemekte

'ASLI ENVER' SESSİZLİĞİ
Öte yandan Önder Öztarhan, önceki gün Emirgan’da evine girerken objektiflere yansıdı. Bir aracın içinde arkadaşıyla görüntülenen Öztarhan, dakikalarca torpide gözünde bir şeyler aradı. Önder Öztarhan'a, Aslı Enver'le evlilik sorusu yöneltildi. İş insanı sorular karşısında sessiz kalmayı tercih edip, "İyi geceler" demekle yetindi.

Aşk belgelendi Aslı Enver ve Önder Öztarhan baş başa yemekte

"HER ŞEY İLK GÖRÜŞTE OLDU"
Önder Öztarhan, geçtiğimiz haftalarda 'Magazin Masası' programına yaptığı açıklamada, "Evet, bir ilişki başladı. Daha çok yeni. Şu an her şey yolunda, iyiyiz, güzeliz. Her şey ilk görüşte oldu" ifadelerine yer vermişti.

Haberin Devamı

MURAT BOZ'DAN AYRILDI
'Kardeşim Benim' filminde tanışıp, aşk yaşamaya başlayan şarkıcı Murat Boz ile oyuncu Aslı Enver'in inişli çıkışlı ilişkisi Ekim 2019'da, evliliğin eşiğindeyken sonlanmıştı.

Aşk belgelendi Aslı Enver ve Önder Öztarhan baş başa yemekte