Cadde Aslı Enver'den Önder Öztarhan açıklaması

Aslı Enver'den Önder Öztarhan açıklaması

06.04.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Bir dargın bir barışık şekilde uzun süre aşk yaşadığı şarkıcı Murat Boz'la evliliğin eşiğinden dönen Aslı Enver (37), kalbini kendisinden 12 yaş büyük iş insanı Önder Öztarhan'a kaptırdı. Önceki gün Etiler’de görüntülen ünlü oyuncu, ilişkisi hakkında konuştu.

Aslı Enverden Önder Öztarhan açıklaması

Uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Aslı Enver'in kısa süre önce iş insanı Önder Öztarhan ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. 37 yaşındaki güzel oyuncu, sevgilisiyle sosyal medyadan takipleşmeye başlamıştı.

Haberin Devamı

Sakin tavırlarıyla dikkat çeken 49 yaşındaki iş insanının, Aslı Enver'e evlilik teklifinde bulunduğu iddia edildi. Önder Öztarhan, Emirgan’da evine girerken objektiflere yansıdı.

Aslı Enverden Önder Öztarhan açıklaması

SESSİZ KALMAYI TERCİH ETTİ
Bir aracın içinde arkadaşıyla görüntülenen Öztarhan, dakikalarca torpido gözünde bir şeyler aradı. Önder Öztarhan'a, Aslı Enver'le evlilik sorusu yöneltildi. İş insanı sorular karşısında sessiz kalmayı tercih edip, "İyi geceler" demekle yetindi.

GÖZLERDEN UZAK BULUŞMA
Gossippasta tarafından görüntülenen ikili, baş başa keyif yaptı. Yaklaşık iki saat mekanda kalan çift, daha sonra Alaçatı sokaklarını dolaştı. Sevgililer, İstanbul’da görüntülenmemek için gözlerden uzak mekanlarda buluşuyor.

Aslı Enverden Önder Öztarhan açıklaması

MURAT BOZ'DAN AYRILDI
'Kardeşim Benim' filminde tanışıp, aşk yaşamaya başlayan şarkıcı Murat Boz ile oyuncu Aslı Enver'in inişli çıkışlı ilişkisi Ekim 2019'da, evliliğin eşiğindeyken sonlanmıştı.

Aslı Enverden Önder Öztarhan açıklaması

Haberin Devamı

ASLI ENVER KAHKAHAYI PATLATTI
Aslı Enver, önceki gün Etiler’de görüntülendi. Elektrikli aracından inen oyuncu, toplantıya yetişmeye çalıştığını söyledi. Röportaj sırasında ses kaydı yapmak için telefonunu uzatan muhabirleri yanlış algılayan Enver, "O benim değil’ şeklinde konuşup, gazetecilerden ses kaydı için uzatıldığı yanıtını alınca kahkahayı patlattı.

Aslı Enverden Önder Öztarhan açıklaması

"ÇOK MUTLUYUM"
‘Sırça’ adlı tiyatro oyunu sorulan oyuncu, "Oyun çok güzel gidiyor” dedi. Sevgilisi Önder Öztarhan ile birlikteliğiyle alakalı Enver, "Süper gidiyor. Keyfim yerinde. Çok mutluluyum” şeklinde konuştu. 

Yazarlar