Cadde Ayhan Aşan aslen nereli kaç yaşında? Ayhan Aşan kimdir hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...

Ayhan Aşan aslen nereli kaç yaşında? Ayhan Aşan kimdir hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...

14.02.2022 - 16:44 | Son Güncellenme:

Ayhan Aşan kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Şarkılar Bizi Söyler programının konukları arasında yer alan Ayhan Aşan uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara dönüyor. Peki Ayhan Aşan kimdir kaç yaşında?

Ayhan Aşan aslen nereli kaç yaşında Ayhan Aşan kimdir hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...

Ayhan Aşan Şarkılar Bizi Söyler programına konuk oluyor. Balıkesir'de dünyaya gelen Ayhan Aşan müziğe küçük yaşlardan itibaren ilgi duymaya başladı. İşte Ayhan Aşan'ın hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler...

Haberin Devamı

 AYHAN AŞAN KİMDİR KAÇ YAŞINDA?

Ayhan Aşan, 1968 yılında Balıkesir’de doğdu. 8-9 yaşlarından itibaren özel olarak müziğe ilgi duydu ve o yaşlardan itibaren özel musiki dersi aldı. Defalarca Türkiye genelinde yapılmakta olan ses yarışmalarına katılan Ayhan Aşan, 1987 tarihinde yapılmış olan Altın Lale Ses yarışmasıyla önemli bir başarı elde etti.

Üç yıl Üsküdar Musiki Cemiyetinde Türk müziği konusunda eğitim gördü. 1992 yılında hayranıyla hayatını birleştiren Ayhan Aşan’ın eski eşi Selma Aşan, 2008 yılının temmuz ayında mahkemeye başvurarak, 17 yıllık kocasının 8 yıl önce 2 çocuğu ile birlikte kendisini terk ettiğini ve başka bir kadınla yaşamaya başladığını ileri sürdü.