Cadde 'İnci Taneleri'nde beklenen kavuşma!

'İnci Taneleri'nde beklenen kavuşma!

22.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve başrol oynadığı, bu akşam beşinci bölümü ile Kanal D'de izleyicisiyle buluşacak olan 'İnci Taneleri'nden yeni bir tanıtım yayınlandı. Oğlu Cihan’la yıllar sonra kavuşan Azem’in duygusal anları, fragmana damga vurdu.

Başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı, kadrosunda Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan'ın yer aldığı 'İnci Taneleri' dizisi, 15 Şubat Perşembe akşamı yayınlanan dördüncü bölümü ile bir kez daha izleyiciyi ekrana kilitledi.

Haberin Devamı

Proje, Total, AB ve ABC1’de yeni bölümüyle zirvede yer alırken, özeti bile tüm kategorilerde ikinci sıraya oturdu. Yapım Total’de yüzde 9.07 ve 21.82 izlenme payı, AB’de yüzde 10.80 reyting ve 27.11 izlenme payı, ABC1’de yüzde 11.67 reyting ve 26.41 izlenme payıyla rekora imza attı.

'İNCİ TANELERİ' SON BÖLÜM

YENİ TANITIM YAYINLANDI

'İnci Taneleri'nin bugün ekrana gelecek beşinci bölümünden yeni bir tanıtım yayınlandı. Oğlu Cihan’la yıllar sonra kavuşan Azem’in duygusal anları, fragmana damga vurdu.

İnci Tanelerinde beklenen kavuşma

Azem, Cihan ile konuşarak aralarındaki buzları eritmek ister. Ancak Cihan, Azem'in uzattığı şefkat elini geri iter. Azem, yıllar sonra bulduğu oğlunu yeniden kazanmaya çalışır.

İnci Tanelerinde beklenen kavuşma

KİM VURULDU?

Azem ile Piraye’nin (Selma Ergeç) baş başa yemek yediği fotoğrafları magazin haberlerinde gören Dilber’in (Hazar Ergüçlü) vereceği tepki ise merak konusu olur. Dilber, kendisini ciddiye almayan Azem'e karşı üslubunu değiştirir.

Haberin Devamı

İnci Tanelerinde beklenen kavuşma

Azem, Dilber'in baskılarına karşılık vermeye çalışırken, otoparka gelen silahlı adamlar ateş açar. Peki Cihan vuruldu mu?

İnci Tanelerinde beklenen kavuşma

Yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez’in oturduğu ‘İnci Taneleri’, yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Kanal D'de izleyicisiyle buluşacak.