Cadde Bengü'yle şarkı kavgası!

Bengü'yle şarkı kavgası!

07.03.2017 - 08:13 | Son Güncellenme:

Bengü, albümü için 3 çıkış parçası gönderen Zeki Güner'le çalışmayıp başka isimlere yönelince ikili karşı karşıya geldi.

Bengüyle şarkı kavgası

Şarkıcı Bengü, yıllardır birlikte çalıştığı söz yazarı ve besteci Zeki Güner ile sosyal medyada birbirine girdi. Bengü, müzik piyasasında yerini sağlamlaştırdığı ‘Sahici’, ‘Saygımdan’, ‘Kapıda Yalnızlık’ gibi şarkılarının sahibi Zeki Güner’in kalbini fena kırdı. Mayıs ayında yeni bir albüm çıkarmanın telaşında olan Bengü’ye Zeki Güner, 3 çıkış şarkısı gönderdi.

Haberin Devamı

Ama albüm çalışmasını bitirdim
Ancak bu eserleri beğenmeyen Bengü, Güner’e albüm çalışmasını bitirdiğini söyledi. Ancak şarkıcının son dakika Gökhan Tepe ve Ayla Çelik’ten şarkı alması Güner'in tepki göstermesine neden oldu.

Beni engelledin
Güner, "Yaptığın haksızlık, onca yol arkadaşlığına insan bir şarkı koyardı. Dürüst olsan alnından öperdim. Bana albümü kapattım dedin. Şarkılarını beğenmiyorum demeliydin… Beni engelledin yolun açık olsun" mesajını yazdı. Bengü ise "Bu albümüm için yapıp yolladığı şarkıları kendime uygun bulmamam; kırmadan kibarca albümü kapattım dememin ardından beni haksız yere suçlayan Zeki Güner, beni 15 yıldır vefamla tanıyıp seven bağırlarına basan dinleyicilerim beni bilirler senden iyi tanırlar" ifadelerini kullandı. (Akşam)