Cadde Berk Oktay: Yıldız yorgun gelin olmasın

Berk Oktay: Yıldız yorgun gelin olmasın

07.03.2022 - 09:25 | Son Güncellenme:

İki oyuncu sevgili Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, önceki akşam Bomontiada’da tek kişilik gösterimi olan arkadaşları Serkan Altınorak'ı seyretmeye gitti. Oktay, düğün tarihini açıklarken "Yorgun gelin olmasın" diyerek Atiksoy'u ne kadar düşündüğünü gösterdi.

Berk Oktay: Yıldız yorgun gelin olmasın

Yönetmenliğini Çağ Çalışkur’un üstlendiği, İngiliz yazar Simon Stephens’e ait olan Craft Tiyatro’nun yeni oyunu 'Dalgakıran/ Sea Wall’un prömiyeri, Bomontia'da gerçekleşti.

Haberin Devamı

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, önceki akşam Bomontiada’da tek kişilik gösterimi olan arkadaşları Serkan Altınorak'ı seyretmeye gitti.

2021 yılının şubat ayında Merve Şarapçıoğlu ile olaylı bir şekilde boşanan Berk Oktay, meslektaşı Yıldız Çağrı Atiksoy ile aşk yaşamaya başlamıştı.

"DİNLENELİM, TATLI TATLI OLSUN"
Oktay “Düğün yaz sonrası eylül gibi olacak, ayarlamaya çalışıyoruz. Yer ve tarih ben haber vereceğim zaten size. Büyük ihtimalle İstanbul’da olacak, yaz olsaydı Alaçatı’da olacaktı. Zaten dizilerin sezon bitişi  haziran sonu temmuz başını bulacak, bu yoğunluktan çıkıp bir yoğunluğa girmeyelim diye eylül başı gibi düşündük. Çünkü tamamen işlerden kaynaklı koca bir sezon atlatmış olacağız. Bir de yorgun olacağız dinlenelim tatlı tatlı olsun istedik. Yıldız ormanda arazide çalışıyor. Biraz dinlenmesi lazım, yorgun gelin olmasın sonra" dedi.

Berk Oktay: Yıldız yorgun gelin olmasın

Haberin Devamı

"GEL DE EVET DEME"
Berk Oktay, bir yıl önce Yıldız Çağrı Atiksoy'a böyle evlilik teklif etmişti. Yakışıklı oyuncu, el ele tutuştukları bu kareyi, "Beraber yaşlanalım mı?' dedim, 'Evet' dedi" notuyla yayınlamıştı. 

Atiksoy ise, mutluluğunu, "Gel de 'Evet' deme... Sonsuzluğumuz bir olsun sevgilim" sözleriyle takipçileriyle paylaşmıştı. Çifte takipçilerinden çok sayıda "Mutluluklar" mesajı yağmıştı.

Berk Oktay: Yıldız yorgun gelin olmasın