Cadde Bilge Öztürk: Evliliğin zorunluluğunu hissetmiyorum

Bilge Öztürk: Evliliğin zorunluluğunu hissetmiyorum

27.07.2022 - 07:38 | Son Güncellenme:

Bir dönem Megastar Tarkan ile yaşadığı birliktelikle adından sıkça söz ettiren Bilge Öztürk (43), sosyetik fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede Erkaya (21) ile geçtiğimiz yaz aşk yaşamaya başlamıştı. Bilge Öztürk, önceki gün Nişantaşı City’s çıkışı görüntülendi. Öztürk, evlilikle ilgili yaptığı açıklamayla dikkat çekti.

Bilge Öztürk: Evliliğin zorunluluğunu hissetmiyorum

Bilge Öztürk'ü ilk olarak Megastar Tarkan'ın sevgilisi olarak tanımıştık. Tarkan ile Bilge Öztürk, 7 yıllık birlikteliklerini sonlandırmıştı.

Haberin Devamı

Bilge Öztürk, geçtiğimiz yaz mutluluğu fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede Erkaya'da bulmuştu. Öztürk, daha önce kendisinden 22 yaş küçük sevgilisiyle ilişkisi hakkında, "Üç aydır birlikteyiz. Daren Gerede ile birlikteyim, mutluyuz" diye konuşmuştu.

ANNEDEN ONAY GELDİ

Ardından Erkaya ile mutluluğunu gözler önüne seren Bilge Öztürk, birlikte çekilen fotoğraflarını kalp emojisi ile paylaşmıştı. Sürpriz aşka ilk yorum ise anne Bennu Gerede'den gelmişti.

Bilge Öztürk: Evliliğin zorunluluğunu hissetmiyorum

Birlikteliğe onay verdiğini ifade eden Gerede, "Hayatımda en çok sevdiğim varlıklardan biri oğlum Daren... Çok özel bir ruh, çok özel bir varlık ile tanışıp, olağanüstü bir birliktelik yaşamaları o kadar bana ümit ve ışık veriyor ki! Sizi çok seviyorum ve seni de inanılmaz seviyorum Bilge'ciğim. Çok ve çok..." yorumunu yapmıştı.

Bilge Öztürk: Evliliğin zorunluluğunu hissetmiyorum

Haberin Devamı

"NEDEN BİR KADIN ERKEKTEN YAŞÇA DAHA BÜYÜKSE SKANDALDIR?"

Bennu Gerede, oğlu ve sevgilisinin arasında çok konuşulan 22 yaş fark hakkında ise "Neden bir erkek çok daha yaşlıysa bir kadından ve birliktelerse bu gayet normal ama kadın yaşca büyükse erkekten bu bir skandaldır? Bu sana nasıl bir anlam ifade ediyor.? Yolları kesişen ve birlikte büyülü bir yolculuk yaşayan iki güzel ruhu kutsuyorum. Sizi seviyorum Bilge Öztürk" açıklamasını yapmıştı.

Öztürk ise Bennu Gerede'ye, "Canım Bennu! Senin varlığın, her şeyin çok insana ışık ve umut veriyor. Çok sevgi, çok saygı ve iyi ki..." sözleriyle yanıt vermişti.

Bilge Öztürk: Evliliğin zorunluluğunu hissetmiyorum

Öztürk, sonraki haftalarda ise sevgilisini kardeşleri Berna Öztürk ve Belda Öztürk ile tanıştırmıştı. Aileye giren Daren Gerede Erkaya, sevgilisi ve kardeşleriyle objektiflere poz vermişti. O anlar sosyal medyada paylaşılmıştı.

Bilge Öztürk: Evliliğin zorunluluğunu hissetmiyorum

"BİRAZ ACELEMİZ VAR"

İkili, ardından ilk kez el ele Nişantaşı'nda objektiflere yansımıştı. Gerede'nin evinden çıkan ve telaşlı halleri dikkat çeken çift, aceleleri olduğu için basın mensuplarının sorularını nazikçe geri çevirmişti. Yurt dışına seyahat edeceklerini söyleyen Bilge Öztürk "Şu an biraz acelemiz var. Yarın yurt dışına çıkacağız. Biraz onun telaşıyla uğraşıyoruz. Daha sonra uzun uzun bütün sorularınızı yanıtlayacağız" diye konuşmuştu.

Bilge Öztürk: Evliliğin zorunluluğunu hissetmiyorum

Haberin Devamı

Taze aşıklar, İspanya'ya uçmuştu. İkili, romantik tatillerinden fotoğrafları Instagram hesaplarından takipçileriyle paylaşmış; Öztürk, sevgilisiyle yer aldığı bir fotoğrafı kalp emojisiyle birlikte yayınlamıştı. Bennu Gerede ise Öztürk'ün gönderisine, "Of, çok güzelsiniz! Sizi seviyorum ve özledim" notunu düşmüştü.

NİŞANTAŞI'NDA GÖRÜNTÜLENDİ

Bilge Öztürk, önceki gün Nişantaşı City’s çıkışı görüntülendi. Bennu Gerede’nin oğlu Daren Gerede ile bir yıldır birlikte olan Öztürk, evlilikle ilgili soruları cevapladı.

Bilge Öztürk: Evliliğin zorunluluğunu hissetmiyorum

"DÜĞÜN HAZIRLIĞI GİBİ BİR ŞEY YOK"

Bir yıldır kendisinden 22 yaş küçük olan Bennu Gerede’nin oğlu Daren Gerede ile mutlu bir ilişki sürdüren Bilge Öztürk “Düğün hazırlığı içerisinde olduğunuz doğru mu?” sorusu üzerine Öztürk “Düğün hazırlığı gibi bir şey yok. Öyle bir girişimimiz de yok. Geçen de giydiğimiz kıyafetlerden dolayı nişan haberleri çıkmıştı. Genel olarak evlilikle ilgili bir telaşım olmadı hiç. Mutlu olduktan sonra evlilik durumunun zorunluluğunu hissetmiyorum. Bu iş kalpte bitiyor. Çok mutluyum. İnşallah evlilik olsun ya da olmasın uzun süre devam etmesini istiyorum” diye cevap verdi.

Haberin Devamı

'YAŞ FARKI' CEVABI

Aralarındaki yaş farkı ile ilgili olarak Öztürk, “İnsanların birbirleriyle anlaşmasına ve insan sevmesine inanıyorum. Ailem ve çevremde de bu konuyla ilgili bir soru ile karşılaşmadım" dedi.

Bilge Öztürk: Evliliğin zorunluluğunu hissetmiyorum

"BERMUDA'DAN KARAYİPLER'E TEKNE GETİRDİM"

Kaptan ehliyeti olduğunu ve açık denizlerdeki deneyimlerinden bahseden Öztürk, kendi teknelerini kullandığını belirterek “Bermuda’dan Karayipler’e arkadaşımın teknesini getirdim. Gemilerin kaybolduğu iddia edilen Bermuda Şeytan Üçgeni'nden dolayı tedirgin olmadım değil ama neyse ki Bermuda'nın kıyısından geçtik. Bu ilk uzun yolculuk deneyimimdi. Ayrıca 'deniz korsan var mı?' diye sormuştum. Hala varmış galiba. Ufak tefek olaylar oluyormuş. 33-34 metrelik bir tekne kullanabiliyorum. Akyaka’da bizim sezonumuz bittikten sonra bir üst seviyeye geçmeyi düşünüyorum” dedi.