Cadde Bir bayram böyle geçti

Bir bayram böyle geçti

07.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Cemiyet hayatının tanıdık simaları, dokuz günlük bayram tatilini en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştı. Ünlü isimlerin ilk tercihi Ege ve Akdeniz kıyıları olurken, Yunan Adaları, İtalya, Fransa ve Amerika’da da tatilini değerlendirenler de oldu. Havaların ısınmasıyla birçok kişi deniz sezonunu da açtı. İşte bayram tatilinde göze çarpan eğlenceli kareler...

Bir bayram böyle geçti

Mızraklılar Monte Carlo’da
Metin Mızraklı, eşi Ruken Hanım ve çocuklarıyla Ramazan Bayramı’nı Monte Carlo’da karşıladı. Çiftin tatil programına anneleri İsmet Alpagut da eşlik etti.

Haberin Devamı

Aile saadeti
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, eşi Pervin Hanım ve çocuklarıyla tatilini Antalya’da değerlendiriyor. Sahibi olduğu Maxx Royal Kemer Resort’ta konaklayan ailenin
mutluluğu, objektiflere böyle takıldı.

Hasret giderdi
Televizyon dünyasında yaptığı programlarla adından söz ettiren Berat Aşıcıoğlu, dinlenmek ve ailesiyle hasret gidermek için Kıbrıs’ı tercih etti. Ailesini birkaç gün önceden gönderen sunucu, işlerini toparladıktan sonra, soluğu tatilde aldı. Aşıcıoğlu, şıklığı ve zarafetiyle ilgi odağı oldu.

Çifte mutluluk
Amerika’da turizm işleriyle uğraşan, iki eski dost Sevi Sarı ve Gülcan Ünal, bu bayram çifte mutluluk yaşadı. İstanbul’dan arkadaşlarını Hollywood’daki evlerinde ağırlayan ikili, eğlenceli hallerini sosyal medya hesaplarından paylaşmayı ihmal etmedi.

Haberin Devamı

‘Tatil en çok benim hakkım’
Develi Restoranları’nın sahibi Nuri Develi, yoğun geçen Ramazan ayının ardından tatile çıktı. Ailesiyle Bodrum’a giden iş insanı, “Yoğun bir ay geçirdik. Tatil en çok benim hakkım” diyerek, espri yaptı.

Şaşırtan güller
Koyu Galatasaray taraftarı olmasıyla bilinen, Hitay Holding Yönetim Kurulu Başkanı Emin Hitay, arkadaşı Zeynep Rendeci’yle Los Angeles’ta tatil yapıyor.
İkili, gittikleri bir restoranda masadaki sarı-kırmızı gülleri görünce, şaşkınlığını gizleyemedi.

Sürpriz doğum günü
HNF Yatching’in sahibi Ahmet Hanif, eşi ve dostlarıyla akşam yemeğinde buluştu. Portofino’daki yemekte iş insanı, Emine Sabancı Kamışlı’ya bir sürpriz yaparak, doğum gününü kutladı.

Efsane tur
Zeynep-Kemal Şedele çifti, Norveç’in efsane turları arasında yer alan Flam treniyle seyahat yapmanın zevkini yaşadı. Çift, keyifli yolculuktaki fotoğraflarını anbean sosyal medya hesaplarından paylaştı.