Cadde Birce Akalay: Bu süreç beni mutlu ediyor

Birce Akalay: Bu süreç beni mutlu ediyor

11.02.2022 - 09:22 | Son Güncellenme:

Birce Akalay, önceki gün Akmerkez’de görüntülendi. Ticarete atılan oyuncu, "Bu kadar iyi geri dönüşler alabileceğimi zannetmiyordum. Çok mutluyum, bu süreç beni çok mutlu ediyor" dedi.

Birce Akalay: Bu süreç beni mutlu ediyor

Abdullah Oğuz’un yönetmen koltuğuna oturduğu bir dijital iş çektiklerini söyleyen oyuncu Birce Akalay, "Yaz gelmeden yayınlanır herhalde" dedi. Bu aralar çok çalışıyorum diyen Akalay, "Bu aralar tatil için fırsat bulamıyorum. Aralarda bir boşluk yakalarsam giderim herhalde” açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Ticarete atılan oyuncu,” Bu kadar iyi geri dönüşler alabileceğimi zannetmiyordum. Çok mutluyum, bu süreç beni çok mutlu ediyor” dedi. Koronavirüsünden yeni kurtulduğunu söyleyen oyuncu,” Ben süreci evde geçirdim. Bir hastalığa bu kadar şükredeceğimi düşünmemiştim. Kendime çok güzel vakit ayırdım. Hayvanlarımla evimde zaman geçirdim” dedi.

Son dönemde tacize uğrayan oyuncu arkadaşlarıyla alakalı konuşan Akalay,” Umarım adalet yerini bulur. Gerçekten o anlamda mağdur olmuş oyuncu arkadaşlarımın sonuna kadar arkasındayım. Doğru bildiğini söylemek suç değildir yani” dedi. 14 şubat sevgililer gününü nasıl kutlayacaksınız sorusuna," Yalnız" diye net bir cevap verdi.