Cadde 'Birçok insan bundan cesaret alabilir'

'Birçok insan bundan cesaret alabilir'

31.01.2018 - 17:58 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz sezon Star TV'de final yapan 'Kara Sevda' dizisindeki başarılı oyunculuğuyla dikkati çeken Rüzgar Aksoy, önceki gün Vadistanbul AVM'de objektiflere yansıdı.

Birçok insan bundan cesaret alabilir

Alışveriş yaparken objektiflere yansıyan Rüzgar Aksoy, geçtiğimiz günlerde dünyaca ünlü yazar Arthur Miller'in yazdığı 'Bedel' adlı oyunla tiyatro sahnelerinde boy gösterdiğini dile getirdi.

Haberin Devamı

"Dizi ve sinema filmi projeleri üzerinde çalıyorum" diyerek ekranlara dönüş yapacağının sinyalini veren yakışıklı oyuncu, "Bu sezon senaryosunu yazdığım bir film projem var, onu gerçekleştirmeyi çok istiyorum. Bunun dışında, dublaj çalışmalarım devam ediyor" dedi.

"Yaşantınızdaki önemli kırılma noktaları nelerdir, sizi derinden etkileyen ve değiştiren bir şeyler oldu mu?" sorusuna Aksoy, "Yaşantımdaki büyük değişimlerden birisi, 28 yaşında oyunculuğa başlamış olmamdır. Dublaj için gittiğim bir iş görüşmesinde, benden deneme çekimi istediler ve bu şekilde oyunculuğa adım attım. Tiyatro ve konservatuvar maceram bu şekilde başladı. Bu olay yaşantımdaki kırılma noktalarından biridir. Birçok insan bundan cesaret alabilir" yanıtını verdi.

Haberin Devamı

2013 Afife Jale Tiyatro Ödülleri'nde Fransız yazar Yasmine Reza'nın yazdığı 'Sanat' adlı oyunla aldığı 'En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu' ödülü hatırlatıldığında ise "Sanat oyunu, beni oyunculuğa daha çok bağlayan ve daha çok çalışmama sebep olan anlardan biridir. Tiyatrodan aldığım geri bildirim aslında sinema ve dizi üzerindeki ilerleyişimde önemli bir etken oldu" ifadelerini kullandı.