Cadde Bora Gencer: Tolga Savacı'nın haklı gerekçeleri vardı!

Bora Gencer: Tolga Savacı'nın haklı gerekçeleri vardı!

01.03.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Bodrum'da yaşayan Bora Gencer, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Bir dönem adından sıkça söz ettiren şarkıcı, 60 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu Amerika'da hayatını kaybeden oyuncu Tolga Savacı hakkında konuştu.

Bora Gencer: Tolga Savacının haklı gerekçeleri vardı

Caz piyanisti İlham Gencer'in oğlu Bora Gencer, bir süredir Bodrum'da yaşıyor. Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen Gencer, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

"İNŞALLAH ÜLKE OLARAK KÖTÜ HABER ALMAYIZ"

Şarkıcı, "Hayat orada çok güzel. 9 Mart'ta Bodrum'da festivalde şarkı söyleyeceğim. Yılbaşı akşamı yapacaktık, şehitler olunca erteledik. Daha sonra 14 Şubat'ta olacaktı festival ama Erzincan'dan kötü haber aldık. Bu defa 9 Mart'a karar kılındı. İnşallah ülke olarak kötü haber almayız" dedi.

Bora Gencer: Tolga Savacının haklı gerekçeleri vardı

"ALLAH RAHMET EYLESİN"

60 yaşında kalp krizi geçirip Amerika'da hayatını kaybeden Tolga Savacı hakkında Gencer, "Kendisini tanırım. Çok davette karşılaştık. Bizim zamanımızın insanı... Haklı gerekçeleri vardı. Bu ülke eski isimlere sanat camiasında vefasızlık yapıyor. İnşallah bundan sonra yapmazlar. Tolga rahmetli olmasaydı şu an izlediğimiz dizilerde güzel şekilde oynardı. Onun Aydan Şener ile dizisinde çok ağlamıştım. Allah rahmet eylesin" dedi.

Bora Gencer: Tolga Savacının haklı gerekçeleri vardı

Haberin Devamı

"SEKTÖRDE 'NE ALAKA?' DEDİĞİMİZ TİPLER VAR"

58 yaşındaki şarkıcı, "Eski isimler unutuluyor mu?" sorusuna, "Mesele Demet Evgar müthiş bir oyuncu... Güzel oyuncularımız var ama, 'Ne alaka' dediğimiz tipler de var. 'Bu nasıl oluyor?' diye düşünüyoruz. Tolga gibi insanlar dururken bu tiplere gidilmesi beni üzüyor. Tabii bir şekilde herkes ekmek yiyecek. George Clooney ve Morgan Freeman kaç yaşına geldi halen oynuyor. Oyunculuğun yaşı yok" yanıtını verdi.

Bora Gencer: Tolga Savacının haklı gerekçeleri vardı

"KÜSKÜN OLDUĞUNU BİLİYORUZ"

Bora Gencer, "Tolga Bey orada değil burada çalışsa uzun yaşayabilir miydi?" sorusuna, "Kimi kader diyebilir. Belki dediğiniz gibi olabilirdi. Her şey moral. Küçük kanserden hayatını kaybeden, büyük kanserden ise kurtulan görüyoruz. Hayata bağlılığı ve moral bu... Tolga Türkiye'de olsa, istediği projede yer alsa belki farklı olacaktı morali... Küskün olduğunu biliyoruz. Belki Amerika'da çok zengin ama para asla mutluluk getirmiyor" cevabını verdi.

"ALMANYA'DA AMELİYAT OLDUM"

Almanya'da ameliyat olduğunu belirten sanatçı, "Ben kendimi her zaman Atamızın dediği gibi Türk doktorlara emanet ediyorum. Henüz Türkiye'de olmayan çok farklı bir sistemle ameliyat oldum. Aslında bir kobayım ben. Ünlü olarak yurt dışında ilk kişiyim. Prostat ilgili operasyondu. Ondan dolayı zayıflamış olabilirim" diye konuştu.

Bora Gencer: Tolga Savacının haklı gerekçeleri vardı

Haberin Devamı

"TİYATRO VE MÜZİK HAYATIM DEVAM EDİYOR"

Projelerden bahseden Gencer, "Meşhur olan 'Dokun Bana' şarkısını aldım Gülhan'dan... Çiğdem Tunç ile tiyatromuz var. Adıyaman'da depremzedelere oynayacağız. Tiyatro ve müzik hayatım devam ediyor" dedi.

Bora Gencer: Tolga Savacının haklı gerekçeleri vardı