Cadde Boşanma aşamasında olan Kanye West alyansından vazgeçemiyor

Boşanma aşamasında olan Kanye West alyansından vazgeçemiyor

01.05.2021 - 13:45 | Son Güncellenme:

Kim Kardashian, çocuklarının babası ve yedi yıllık eşi Kanye West'ten boşanma kararı aldı. Kim, karardan sonra bir süre de West’in bunu kabul etmesini bekledi. Ancak ünlü şarkıcı, boşanmayı kabul etse de evlilik yüzüğünden vazgeçemiyor.

Boşanma aşamasında olan Kanye West alyansından vazgeçemiyor

Dünyaca ünlü reality show yıldızı Kim Kardashian, geçtiğimiz ay 2014 yılında evlendiği; çocuklarının babası rapçi Kanye West'e şiddetli geçimsizlik gerekçesiyle boşanma davası açmıştı.

Haberin Devamı

ALYANSINI ÇIKARMADI
Kardashian'ın aldığı ayrılık kararına bir süre direndikten sonra geçtiğimiz günlerde boşanmayı kabul eden West, hâlâ evlilik yüzüğünü takmaya devam ediyor. Son olarak Calabasas'taki ofisinden çıkarken görüntülenen West'in alyansı dikkatlerden kaçmadı.

Boşanma aşamasında olan Kanye West alyansından vazgeçemiyor

Alyansını hala takması West, yoksa hâlâ evliliği için umut mu besliyor sorularının sorulmasına neden oldu. Öte yandan çocukları için bir araya gelmeye devam eden çiftten Kardashian, boşanma kararını duyurmadan önce yüzüğünü takmayı bırakmıştı.

KIM YENİ BİR AŞKA YELKEN Mİ AÇTI?
Geçtiğimiz hafta da Kim Kardashian'ın gazeteci Van Jones ile yeni bir ilişkiye başladığı öne sürüldü. Uzun yıllardır arkadaş oldukları bilinen ikilinin, ilişkilerini romantik bir boyuta taşıdıkları konuşuluyor.

Haberin Devamı

Daily Mail’in haberine göre, hukuk fakültesinde okuyan Kardashian ile Jones’un ABD’de 50 eyaletin tamamında suç ve hapis cezalarını azaltmak için çalışan Cut 50 adlı birliğin çalışmaları esnasında yakınlaştıkları düşünülüyor.

Ancak Kardashian'a yakın kaynaklar, ikilinin birlikte uzun bir çalışma ilişkisine sahip olduğunu ve ceza adaleti reformunda ortak faaliyet yürüttüklerini söyleyerek aşk spekülasyonunu boşa çıkarıyor.

Boşanma aşamasında olan Kanye West alyansından vazgeçemiyor