Cadde Bu sette neşe var! 'Dilek Taşı' kamera arkasından renkli kareler

Bu sette neşe var! 'Dilek Taşı' kamera arkasından renkli kareler

15.11.2023 - 12:52 | Son Güncellenme:

80’li yılların İstanbul’unda geçen, dönemin buhranlı zamanlarını tüm gerçekçiliğiyle anlatan 'Dilek Taşı'nın setinden kamera arkası fotoğraflar paylaşıldı. Ekran önü kadar kamera arkasında da keyifli dakikalar geçiren oyuncuların eğlenceli ve pozitif halleri objektiflere yansıdı. Fotoğraflara sosyal medyada da hayranların ilgisi yoğun oldu.

Dilek Taşı'nda dram yükseliyor, oyuncuların set halleri ise neşe saçıyor. Rona’ların yıllardır herkesten gizlediği sırrın ortaya çıktığı dizide, Figen’in ne yapacağı şimdiden merak konusu oldu. Mustafa ve Figen’in duygusal yakınlaşması ise Bu akşam ekrana gelecek yeni bölüme damga vuracak.

Haberin Devamı

Başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı Dilek Taşı'nın oyuncu kadrosunda; Elif Doğan, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz, Lena Naz Kalaycı ve Ömer Toprak Yılmaz gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Bu sette neşe var Dilek Taşı kamera arkasından renkli kareler

Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği Dilek Taşı, heyecan dolu yeni bölümü ile bugün saat 20.00’de Kanal D'de.

Bu sette neşe var Dilek Taşı kamera arkasından renkli kareler