CaddeBülent Ersoy Balıklıgöl’de dua etti

Bülent Ersoy Balıklıgöl’de dua etti

30.05.2016 - 08:32 | Son Güncellenme:

Bir iş adamının oğlunun sünnet düğününe katılmak üzere Şanlıurfa’ya gelen ünlü sanatçı Bülent Ersoy, Balıklıgöl’ü gezerek dua etti.

Bülent Ersoy Balıklıgöl’de dua etti

İş adamı Abdulkadir Karakeçili’nin 12 yaşındaki oğlu Bünyamin Karakeçili’nin sünnet düğününe katılmak üzere Şanlıurfa’ya gelen ünlü ses sanatçısı Bülent Ersoy, Balıklıgöl’ü gezerek dua edip, balıklara yem attı. Bülent Ersoy’u gören vatandaşlar cep telefonlarına sarılarak fotoğraf çekme yarışına girdi. Siyah elbise ve siyah şapkasıyla vatandaşların ilgi odağı olan Ersoy, Balıklıgöl’de bir süre dolaştıktan sonra sünnet düğününe katılmak üzere Gap Arena Stadı’na gitti.


KEŞFETYENİ
Ünlü çift arasında yeni kriz! İntikamını aldı
Ünlü çift arasında yeni kriz! İntikamını aldı

Cadde | 17.06.2025 - 11:25

Dünyaca ünlü yıldız Justin Bieber ile model eşi Hailey Bieber arasında sular durulmuyor. Ünlü çift bu kez Instagram yorumlarında birbirine imalı sözler söyledi.

Yazarlar