Cadde Buray: Aşk için zaman yok

Buray: Aşk için zaman yok

05.04.2019 - 16:31 | Son Güncellenme:

Serhat Tekin’in hazırlayıp sunduğu "Serhat’la Kayıttayız" programına konuk olan şarkıcı Buray, samimi açıklamalarda bulundu.

Buray: Aşk için zaman yok

Buray, bir ilişkisi olup olmadığı sorusuna, "Aşk için zaman yok. Zaten yoğun geçen konserler ve stüdyo kayıt zamanları, düzgün bir ilişkiyi kaldırabilecek şeyler değil. Ciddi bir ilişki bu hayat formatı ile biraz zor yürüyor" cevabını verdi. Ünlü şarkıcı, aşk aramadığını, aşkın doğru zamanda onu bulacağına inandığını sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

Sosyal medya hesabında küçük yeğeni ile paylaşımları çok sevilen Buray, "İleride baba olmak istemez misin?" sorusunu, "Çok isterim. Babam ile olan ilişkim de çok iyidir. Ondan çok şey öğrendim. İleride çocuğum olursa iyi bir baba olacağımı düşünüyorum. Ama şu an buna hazır mıyım bilmiyorum" şeklinde yanıtladı.

Sporu sevdiğini ve düzenli olarak spor yaptığını belirten Buray, yediğine içtiğine dikkat ettiğini ve formunu koruduğunu söyledi. Serhat Tekin’in "İleride diğer erkek pop şarkıcıları gibi yaptığın vücudu göstermek üzere bir dergi çekimi yapmayı düşünüyor musun?" sorusu üzerine, "Bu işi sağlık için yapıyorum. öyle bir şey düşünmüyorum" dedi.

Hakkında şu zamana kadar çıkan en acayip haberin ne olduğu sorusuna ise Buray, "Bundan iki sene önce boşanma dönenim vardı. Eski eşimin internet ortamında fotoğrafı bulunmadığından Ziynet Sali ile stüdyoda çekilmiş olan fotoğrafımızı kullanıp altına, 'Buray eşinden ayrıldı' yazmışlardı. O biraz acayip olmuştu" cevabını verdi.