Cadde Büşra Develi: Aman aman, ben böyle iyiyim!

Büşra Develi: Aman aman, ben böyle iyiyim!

05.05.2023 - 07:15 | Son Güncellenme:

Kısa bir süre önce model Didem Soydan ile ayrılık kararı alan Burak Deniz'in adı 2018 yılında ayrıldığı Büşra Develi ile anılmıştı. Aşk iddialarını kesin bir dille yalanlayan Develi, Burak Deniz'den sonra hayatına kimseyi almamıştı. Önceki gün Bebek'te görüntülenen oyuncu, aşk hayatıyla ilgili itirafta bulundu.

Büşra Develi: Aman aman, ben böyle iyiyim

Didem Soydan’la bir dargın bir barışık ilişkisinden sonra Deniz, 2018 yılında ayrıldığı Büşra Develi ile Taksim’de baş başa görülmüştü. Yıllar sonra yeniden bir araya gelen çiftin barıştıkları iddia edilmişti.

Haberin Devamı

"BİR SÜRE İSTANBUL'DA OLMAYACAĞIM"

Büşra Develi, geçtiğimiz aylarda Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülenmişti. Yeni projeye başladığını söyleyen oyuncu, “Bir süre İstanbul'da olamayacağım. Şehir dışında çekilecek bir projede yer alacağım. Dijital bir platformda yayınlanacak” demişti.

Büşra Develi: Aman aman, ben böyle iyiyim

"AŞK TABİİ Kİ YOK"

Develi, "Burak Deniz ile aşk tekrardan başladı mı?" sorusuna ise "Kesinlikle başlamadı. Karşılaştık sadece yolda. İkimiz de birbirimizin hayatında yer edinmiştik zamanında. Son derece arkadaşça kahve içtik. Karşılaşma diyebiliriz. ‘Bir kahve içelim’ dedik ve o günleri yad ettik. Ama söz konusu aşk olayı tabii ki yok. Hayatımda da kimse yok. Ayrıca böyle haberlerle benim kısmetimi de kapatmayın. Hadi başlığı da verdim" diyerek, kahkaha atmıştı.

Büşra Develi: Aman aman, ben böyle iyiyim

Haberin Devamı

"ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUM"

Büşra Develi, önceki gece Bebek'te görüntülendi. Bir arkadaşı ile birlikte yürüyen  Büşra Develi, "Yeni bir projemiz vardı. Çekimleri bitti ve sonuna geldik. Şimdi de bir projemiz daha olacak sanırım dijital bir platforma. Onun hazırlığına gireceğim. Ben çalışmaya devam ediyorum" diye konuştu.

"AŞK HAYATIM YOK"

Burak Deniz ile ayrılığının ardından hayatına kimseyi almayan Develi, "Aşk hayatım şu an yok. Aman aman, ben böyle iyiyim zaten" diyerek güldü ve arkadaşı ile birlikte yürümeye devam etti.

Büşra Develi: Aman aman, ben böyle iyiyim