Cadde 'Camda Kız'ın Türkan'ı Hivda Zizan Alp: O gitti, ben geldim!

'Camda Kız'ın Türkan'ı Hivda Zizan Alp: O gitti, ben geldim!

13.03.2023 - 10:16 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız'da 'Türkan' karakterine hayat veren Hivda Zizan Alp, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Muhabirler ile sohbet eden oyuncu, Türkan karakteri ve Camdaki Kız'ın başarısına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Camda Kızın Türkanı Hivda Zizan Alp: O gitti, ben geldim

Hivda Zizan Alp, "Camdaki Kız bizim evde hep izleniyordu, bu kadroda yer almak bana da nasip oldu. Toplumumuzda 'Anne kızının iyiliğini istiyordur ondan öyle yapmıştır' algısı var. Bu dizinin en beğendiğim yönü bu yaralara parmak basması. Sosyal medyadan sevenlerim 'Toplumda ne kadar çok Türkan var' diye bana yazıyorlar. Bu hikaye kadınlarımızın ezilmişliği ile ilgili çok güzel mesajlar veriyor. Ailemiz, arkadaşlarımız mutlu olsun diye çoğu zaman kendimiz mutsuz oluyoruz. Bu proje ve canlandırılan karakterler çoğu şeyi sorgulatırıyor seyirciye" dedi.

Haberin Devamı

"İDOLÜM NUR SÜRER"

"Sürekli iyi projelerde ve iyi isimlerle çalıştınız, bu durum size nasıl hissettiriyor?" sorusuna güzel oyuncu, "Ben bir öğretmen çocuğu olarak her zaman daha iyisini yapmaya çalışıyorum, çok emekler verdim ama şans faktörü için de 'yok' diyemem. Nur Sürer ile çalışmayı çok isterdim, o benim idollerimden biridir ama çalışmak nasip olmadı. O gitti, ben geldim. Umarım bir gün onun gibi değerli bir isimle aynı projede yer alırım." diyerek cevap verdi.

Camda Kızın Türkanı Hivda Zizan Alp: O gitti, ben geldim

"DÖRT GÜN HABER ALAMADIK"

Yaşanan deprem felaketi ile ilgili sorulara da cevap veren Hivda Zizan Alp, "Şoke oldum, 10 ayrı bölgenin bu depremden ciddi şekilde etkilenmesi bende de derin yaralar bıraktı. Benim dayım Kahramanmaraş'da doktor, depreme hastanede yakalandı, evi yıkıldı. Kendisinden tam dört gün haber alamadık. En sonunda çok şükür iyi olduğunu öğrendik, kendisi hâlâ bölgede ve görevine devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

16 Mart'ta Kadıköy'de 'Fazilet Yalnız Değildir' adlı tiyatro oyunu ile sahnede olacağını belirten Alp, "Tiyatroya üniversite yıllarımdan beri uzak kalmıştım, tekrar geri dönmek çok heyecan verici benim için. Herkesi beklerim" dedi.

Camda Kızın Türkanı Hivda Zizan Alp: O gitti, ben geldim

"HAYATIMDA KİMSE YOK"

Muhabirlerin "Sizi hiç biriyle görmedik. Sevgiliniz var mı?" sorusuna güzel oyuncu, "Hayatımda kimse yok, açıkçası olsun diye de çabalamıyorum" yanıtını vererek, evinin yolunu tuttu.