Cadde Cemre Kemer'den mutlu aile pozu

Cemre Kemer'den mutlu aile pozu

30.05.2022 - 08:47 | Son Güncellenme:

Bir döneme damga vuran Hepsi grubunun üyelerinden Cemre Kemer, Aralık 2020'de Emir Medina ile nikah masasına oturmuş, geçtiğimiz temmuz ayında kızı Karla'yı kucağına almıştı. İlk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan ve vaktinin büyük bir bölümünü kızıyla geçiren Kemer, eşi ve bebeğiyle verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu.

Cemre Kemerden mutlu aile pozu

Dağılan Hepsi grubu üyelerinden Cemre Kemer, Aralık 2020'de sekiz yıldır birlikte olduğu reklamcı Emir Medina ile nikah masasına oturmuştu. Temmuz 2021'de ilk bebeğini dünyaya getiren 37 yaşındaki şarkıcı ve eşi, kızlarına 'özgür' ve 'güçlü' anlamına gelen 'Karla' adını vermişti.

Haberin Devamı

Şimdilerde anne olmanın tadını çıkaran ünlü isim, geçtiğimiz haftalarda MAG dergisine röportaj vermişti. Ünlü şarkıcı, "Anneliği bir cümleyle anlatır mısınız?" sorusuna, “Gitgide büyüyen ve derinleşen bir aşk diyebiliriz” demişti.

Cemre Kemerden mutlu aile pozu

"HAYATIMI DEĞİŞTİRDİM"

Cemre Kemer, anne olmakla birlikte hayatının nasıl bir değişime uğradığı hakkında, "Hayatımı çok uzun süredir kendi düzenim ve disiplinim içinde yaşarken, bir anda bebeğimin saatleri, düzeni ve huzuruna göre değiştirdim. Sosyalleşmekten tutun, yediğime, içtiğime, uyuduğum uykuya kadar her şeye, onun doğrultusunda karar vermeye başladım. Beklentim de bu şekildeydi; çok şaşırıp afallamadım, kendimi uzun bir süre bu şekilde yaşamaya hazırlamıştım. Tecrübe sahibi arkadaşlarımdan az çok bir farkındalığım vardı duruma” sözleriyle anlatmıştı.

Haberin Devamı

"BİRAZ BÜYÜSÜN, DURMAYACAĞIZ"

"Beraber yapmaktan en çok keyif aldığınız aktivite" sorusu üzerine Cemre Kemer “Akşamları banyosunu beraber yapıyoruz ve bu ikimizin de en sevdiği şeylerden biri diyebilirim. Şu an henüz çok küçük olduğundan çok fazla bir aktivitemiz olamıyor. Tabii, oyun oynamak gibi klasik şeyleri saymamaya çalıştım. Biraz büyüsün, o zaman durmayacağız” şeklinde konuşmuştu.

Cemre Kemerden mutlu aile pozu

EŞİ VE KIZIYLA POZ VERDİ

Vaktinin çoğunu kızıyla geçiren ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Kemer, son olarak eşi Emir Medina ve kızı Karla ile verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu.

Fotoğraflarda babasının omzunda olan Minik Karla'nın bir yandan da annesinin saçlarını tutması gözden kaçmadı. Kemer-Medina ve kızlarının pozlarına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

Cemre Kemerden mutlu aile pozu