Cadde ‘Daha iyiye ulaşmak istiyorum’

‘Daha iyiye ulaşmak istiyorum’

20.02.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

‘Sinsirella’ şarkısıyla çıkış yakalayan Aylin Coşkun, “Sürekli daha iyiye ulaşmak istiyorum, belki bu da beni biraz doyumsuz yapıyordur” dedi.

‘Daha iyiye ulaşmak istiyorum’

Aylin Coşkun, 15 Mart’ta Bostancı Gösteri Merkezi’nde vereceği konser için dört aydır hazırlanıyor. ‘Sinsirella’ parçasıyla listelerin üst sırasında yer alan şarkıcı, bir yandan da sahibi olduğu AC Production şirketiyle genç müzisyenlere kapı açıyor. Coşkun’la, müzik çalışmalarını ve Hande Yener’le olan dostluğunu konuştuk.

Haberin Devamı

*‘Sinsirella’ kısa sürede popüler oldu. Bu kadar ilgi bekliyor muydunuz?

İlk satırından, sonuncuya kadar star bir şarkıydı. İstediğimiz konuma, beklediğimizden daha çabuk geldi. Bir parçanın patlaması 3-4 ayı bulurken, bizimki klibin yayınlanmasından beş saat sonra halka ulaşmayı başardı.

*Bu proje nasıl gelişti? Nasıl karar verdiniz bu çalışmayı yapmaya?

Zaten 4.5 yıldır süregelen bir repertuvar arayışı içerisindeydim. Emirkan Yıldız ve Melek İşcan’ın süpervizörlükleriyle bu uzun süreçte dinlemediğimiz şarkı, beste ve söz kalmadı. Uygun olanı bulmak için bütün bestecilere gittik. Ersay Üner de bunlardan biriydi. Ersay, beni bir gece şarkı dinletmek için çağırdığında, onda farklı bir şey olduğunu hissettim.

Haberin Devamı

‘Daha iyiye ulaşmak istiyorum’
*Sözleri ilk okuduğunuzda, neler hissettiniz?

Aslında sözlerini okumadım. Şarkıyı gece 03.00-04.00 sıralarında dinledim. Başında, ‘Merhaba bayanlar baylar’ deyince zaten o an aşık oldum. İçimden, ‘Allah’ım lütfen nakaratı kötü gelmesin’ dedim. Çünkü o kadar harika bir şarkının nakaratta büyümesi gerekiyordu. Parçayı ikinci dinlediğimizde Ersay, Büşra Pekin, ben ve annem zıplıyorduk. Hepimiz çok mutluyduk.

*Son zamanlarda ‘Ben okusaydım’ dediğiniz, kıskandığınız bir şarkı var mı?

Hayır yok. Bunu büyük mutlulukla söyleyebilirim. Çünkü insanların, ‘Keşke bu şarkı benim olsaydı’ dediklerini duyuyorum. O yüzden çok gururluyum.

*Sinsirella dediğiniz kişiler var mı? Bu parçayla birilerine mesaj veriyor musunuz?

Aslında ‘Sinsirella’ dediğim çok insan var. Ama bunu illa kötü niyetle değerlendiremeyiz. Hepimizin içinde bir sinsirella, bir de Sindirella var.

*Klip, yüksek bir bütçeyle çekildi. Geri dönüşü olmamasına rağmen, bu kadar yatırım yapmak riskli değil miydi?

15 Mart’ta düzenleyeceğim konseri duyurur duyurmaz, sponsorluk teklifleri gelmeye başladı. Çünkü bu kadar ince eleyip, sık dokuyarak klip yapan birinin, nasıl projelere imza atabileceğini herkes biliyor. Aldığım tebriklerin, karşılaştırabileceğiniz bir para birimi yok. Klibin bütçesini fazlasıyla çıkardım.

‘Daha iyiye ulaşmak istiyorum’
‘Albüm yokken patronum’

Haberin Devamı

*Hande Yener’le uzun zamandır arkadaşsınız. Bazıları bu dostluğu eleştiriyor. Rahatsız oluyor musunuz?

Hayır olmuyorum. Bu piyasada dostluk olmadığı için, bizim de çıkar üzerine bir dostluğumuz olduğuna inananlar var. Bu düşüncelerinin değiştiğini zamanla göreceğiz inşallah. Dolayısıyla kimin ne söylediğine değil, bir aradayken ne kadar keyif aldığımıza bakıyoruz.

*Aynı zamanda müzik prodüksiyon şirketiniz var. Yeni projeler yolda mı?

Yeni arkadaşlarımız için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz, projeler üretiyoruz. AC Production’ın sadece bir sanatçısıyım. Albüm işim yokken orada patronum. Bize gelen pek çok iş oluyor fakat bir kısmını elemek zorunda kalıyoruz. Kaliteli işler olmayınca arkasında durmamayı tercih ediyoruz.

*Aşk hayatınız nasıl? Evlilik düşünüyor musunuz?

13 yıldır çok güzel giden bir beraberliğim var. Aşk, benim için her şeyden önce güven duygusu ve 13 yıldır bunu yaşıyorum. Evliliği elbette düşünüyorum fakat daha zaman var. Kısmet diyelim.

Yazarlar