Cadde Damla Ersubaşı-Mustafa Can Keser ayrılığının nedeni kıskançlık mı?

Damla Ersubaşı-Mustafa Can Keser ayrılığının nedeni kıskançlık mı?

28.02.2022 - 17:37 | Son Güncellenme:

Vural, yeni şarkısı 'Ezberler Unutulur' için 'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı 'Tuğçe' karakteriyle üne kavuşan Damla Ersubaşı ile kameralar karşısına geçti. Klipte aşık bir çifti canlandıran ikilinin romantik görüntülerinin, Mustafa Can Keser ile güzel oyuncunun arasını açtığı konuşuluyor.

Damla Ersubaşı-Mustafa Can Keser ayrılığının nedeni kıskançlık mı

Damla Ersubaşı'nın, 'Ezberler Unutulur' klibinde Vural’ın ayrıldığı sevgilisini oynadıktan sonra Mustafa Can Keser’le yollarını ayırması dikkat çekti. Klibin, eski eşler arasında krize sebep olduğu ileri sürüldü.

Haberin Devamı

SÜRPRİZ HAMLENİN PERDE ARKASI!
Keser'den gelen evlenme teklifini 'tektaş' videosuyla duyuran Ersubaşı, yeniden nikah masasına oturması beklenen eski eşiyle fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından kaldırdı. Rol aldığı klibi Instagram'da paylaşan güzel oyuncunun bu hamlesi, "Ayrılık nedeni kıskançlık" iddiasını gündeme getirdi.

"UMARIM DOĞRU DEĞİLDİR"
Vural ise ayrılık haberleriyla ilgili sorulara, "Yorum yapmak istemiyorum. Damla benim çok sevdiğim bir arkadaşım. Klibi büyük bir heyecanla çektik ve Damla’nın mükemmel oyunculuğuyla muhteşem bir klip çıktı ortaya. Umarım doğru değildir. Damla ile konuşmadım" yanıtını verdi.

Damla Ersubaşı-Mustafa Can Keser ayrılığının nedeni kıskançlık mı