Cadde Damla Ersubaşı saçlarını boyattı! İşte yeni imajı

Damla Ersubaşı saçlarını boyattı! İşte yeni imajı

22.04.2022 - 14:24 | Son Güncellenme:

'Sihirli Annem' dizisinin çocuk oyuncusu olarak ünlenen Damla Ersubaşı, son zamanlarda özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanan ünlü isim, uzun sarı saçlarını boyattı. Ersubaşı, yeni imajını takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmedi.

Damla Ersubaşı saçlarını boyattı İşte yeni imajı

Bir dönemin çocuk oyuncusu Damla Ersubaşı, 2016 yılında işletmeci Mustafa Can Keser ile dünyaevine girmişti. Zehra ve Zeynep adında iki kızları olan çift, 2020'de olaylı bir şekilde ayrılmıştı. 'İhanet' ve 'şiddet' iddiaları sonrası boşanan ikili, aralarındaki buzları eriterek yeniden evlilik kararı almıştı.

Haberin Devamı

İKİNCİ KEZ AYRILDILAR

Ancak çiftin mutluluğu yine uzun sürmemişti. İkinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanan çiftten Ersubaşı, eşiyle birlikte yer aldığı fotoğrafları Instagram hesabından kaldırmıştı. Damla Ersubaşı'nın bu hamlesi, "Yine ayrıldılar!" şeklinde yorumlanmıştı.

"KEŞKE 23 YAŞINDA EVLENMESEYDİM"

Bunun ardından tv100 ekranlarında yayınlanan 'Beyin Dedektifi' programına katılan oyuncu, "Hayatınızda şu olayı yaşamasaydım' dediğiniz bir olay var mı?" sorusuna yanıt vermişti.

Ersubaşı, "Eski eşim (Mustafa Can Keser) sinirli bir insandı. Kavgalarımız hayatta unutamadığım anlardı. 23 yaşında evlendim. Keşke 23 yaşında evlenmeseydim. Mesela kızım 23 yaşında evlenmek istediğini söylese, 'Daha küçüksün, erken!' diye uyarırdım" açıklamasını yapmıştı.

Damla Ersubaşı saçlarını boyattı İşte yeni imajı

Haberin Devamı

"SABAH ÖYLE AKLIMA GELDİ"

Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Damla Ersubaşı, imaj değiştirdi. Sarı saçlarını koyu renk yapan Ersubaşı, Instagram'dan takipçileriyle paylaştı.

Oyuncu, "Sabah öyle bir aklıma geldi koyu renk yapayım, kahve-sarı döngüsünden kurtulayım bari siyah yapayım dedim, siyah yaptım. 'Bir daha dönmeyi düşünmüyorum' diyeceğim, siz de inanmayacaksınız ben de inanmayacağım buna" dedi.

Damla Ersubaşı saçlarını boyattı İşte yeni imajı