Cadde DasDas'ta tiyatro dolu bir hafta!

DasDas'ta tiyatro dolu bir hafta!

21.09.2017 - 10:48 | Son Güncellenme:

İstanbul’un Batı Ataşehir’deki yeni sanat merkezi DasDas yeni sezon için kapılarını geçtiğimiz hafta açtı. “DasDas” yeni sezonda da her hafta farklı tiyatro oyunlarını izleyicilerle buluşturmaya devam ediyor.

DasDasta tiyatro dolu bir hafta

DasDas” yeni sezonda da her hafta farklı tiyatro oyunlarını izleyicilerle buluşturmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

22 Eylül akşamı Twilight Zone serisinden uyarlama “Alacakaranlık Kuşağı” oyunu DasDas Sahne’de olacak. Birbirinden bağımsız ama yine de birbiriyle ilintili 6 Alacakaranlık Kuşağı hikâyesinden oluşan oyunun kadrosunda Ayşegül Tekin, Çağdaş Tekin, Doruk Şengün, Melina Özprodomos ve Oğuz Utku Güneş yer alıyor.

DasDas 23 ve 24 Eylül günlerinde çocuk oyunu “Şef Fırfır ve Yardımcısı Tüy”e ev sahipliği yapacak. Şef Fırfır ve Yardımcısı Tüy'ün pasta yapımı macerasının, müzikli, hareket tiyatrosuyla anlatıldığı oyun 3 yaş üstü çocuklar tarafından izlenebilecek.

24 Eylül’de ise DasDas prodüksiyonu bir başka oyun “Kayıp El” sahnede olacak. Ali Yoğurtçuoğlu, Arif Pişkin, Duygu Üstünbaş ve İnanç Konukçu’nun rol aldığı oyunda hayal kırıklıkları ve yüzleşmeler temelinde yeniden inşa edilmeye çalışılan yaşamlar esprili bir dille anlatılıyor.

28 Eylül akşamı “DasDas”ta bu sezon kendi prodüksiyonu olan ilk oyunu “Çok Satanlar” prömiyerini gerçekleştirecek. Ünlü TV dizisi House of Cards’ın yazarları arasında yer alan Laura Eason’ın kaleminden çıkan oyunun yönetmenliğini Volkan Yosunlu üstleniyor. A. Tansu Taşanlar ve Oya Unustası’nın rol aldığı “Çok Satanlar” bizi güncel soru(n)larımızla baş başa bırakarak internet çağında mahrem olanın sınırlarının bulanıklaşmasını ve çağa ayak uydurmak diye nitelendirilen kariyer odaklı hırsları sorgulatacak. “Çok Satanlar” 29 Eylül akşamı tiyatroseverlerle yeniden buluşacak.

29 Eylül akşamı ise “DasDas Sahne” özel bir konsere ev sahipliği yapacak. Koray Candemir ve Harun Tekin’in sevdikleri şarkıları çalıp seyircilerle evdeymişçesine muhabbet ettiği, hep kapalı gişe devam eden "Şakalı Akustik", 360 derece açılı meydan sahne farkıyla izleyicilerle buluşacak.

“DasDas” biletleri Biletix’te satışta!