Cadde Didem Kınalı: Bazen 'zengin bir koca bulup rahat mı etsem?' diye düşünüyorum!

Didem Kınalı: Bazen 'zengin bir koca bulup rahat mı etsem?' diye düşünüyorum!

03.06.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Uzun yıllar sergilediği dans gösterileri ile adını duyuran Didem Kınalı, son dönemde sahnelerde solist olarak boy göstermeye başladı. Bebek'te görüntülenen Kınalı, özel hayatıyla ilgili tartışma yaratan sözler sarf etti. "2.5 senedir hayatımda kimse yok" açıklamasını yapan 36 yaşındaki ünlü oryantal, kafasındaki 'zengin' profiline dair itirafıyla dikkat çekti.

Didem Kınalı: Bazen zengin bir koca bulup rahat mı etsem diye düşünüyorum

Oryantallikten solistliği geçiş yapan Didem Kınalı, doğum günü olan 6 Haziran'da yeni single çalışması 'Vay Be'yi müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

"SESİ OLAN DA OLMAYAN DA ŞARKI SÖYLÜYOR"

Önceki gün Bebek'te yürüyüş yaparken objektiflere takılan Kınalı, Yıldız Tilbe şarkısı olan Vay Be'nin çıkış tarihi için sabırsızlandığını söyledi: Sesi olan da olmayan da şarkı söylüyor camiada. Çok heyecanlı olsam da ses konusunda kendime güveniyorum. Büyük ustaların onayını alarak bu işe soyundum açıkçası.

Didem Kınalı: Bazen zengin bir koca bulup rahat mı etsem diye düşünüyorum

"BÜLENT SERTTAŞ'A KIRGINLIĞIM YOK"

Şarkıcı Bülent Serttaş'la yaşadığı gerilim hatırlatılan ünlü oryantal, “Aynı sahnede teklif alsanız çıkar mısınız? Kırgınlığınız var mı?” sorusuna, "Hiçbir kırgınlığım yok. Tarzımız çok farklı olsa da çıkarım tabii sahneye. Kin tutan bir insan değilim” yanıtını verdi.

Didem Kınalı: Bazen zengin bir koca bulup rahat mı etsem diye düşünüyorum

'İbo Show' programının Ocak 2021'de yayınlanan bölümüne konuk olan Bülent Serttaş'ın, oryantal Didem Kınalı dans ederken bakışlarını kaçırması çok konuşulmuştu.

Haberin Devamı

"BENİM KAFAMDA ZENGİN PROFİLİ ÇİRKİN VE KİLOLU"

Didem Kınalı, aşk hayatının sorulması üzerine, “2.5 senedir hayatımda kimse yok. Bazen düşünüyorum da yıllar geçiyor, 'şöyle zengin bir koca bulup, rahat mı etsem?' diye. Sonra diyorum ki bu işler bana göre değil. Millet zengin bir eş bularak bir yerlere geliyor, ben ne yaptıysam bir başıma yaptım ve tırnaklarımla bir yerlere geldim. Zengin profili ne yazık ki çirkin ve kilolu kafamda. Benim hayatıma girecek kişi yine benim gibi fakir olur kesin. Bana öyle hem zengin hem yakışıklı birisi denk gelmez. Şans bu anlamda yüzüme hiç gülmedi” ifadelerini kullandı.

Didem Kınalı: Bazen zengin bir koca bulup rahat mı etsem diye düşünüyorum