Cadde 'Dönence'de heyecan dorukta! Özgür, Gece'yi aklamak için harekete geçti

'Dönence'de heyecan dorukta! Özgür, Gece'yi aklamak için harekete geçti

06.09.2023 - 07:41 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin; yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, senaryosunu ise Nuray Uslu'nun kaleme aldığı dizisi 'Dönence', 9'uncu bölümüyle izleyici karşısına çıktı. 'Dönence', salı akşamına bir kez daha damgasını vurdu. İşte dizinin son bölümünde yaşananlar...

Başrollerinde Sümeyye Aydoğan (Gece) ve Caner Topçu’nun (Özgür) yer aldığı, kadrosunda Emre Kınay (Cem), Atakan Hoşgören (Miro), Didem İnselel (Verda), Ogün Kaptanoğlu (Harun), Ülkü Hilal Çiftçi (Gülce), Doğan Karakaş (Rüzgar), Nazlı Çetin (Sera) gibi başarılı isimleri buluşturan, Kanal D'nin sevilen dizisi 'Dönence' nefes kesen bir bölümle ekrana ekrana geldi.

Haberin Devamı

Dönence'nin 9'uncu bölümünde; Gece, en zor anında yanında olan Özgür'e sığındı. Gece'nin kötü bir abla olduğunu söyleyen kalabalık Gülce'yi ürküttü. Gece, kardeşinin ve kendisinin bu duruma düşmesine anlam veremedi.

'DÖNENCE' SON BÖLÜM

GECE NASIL KURTULACAK?

Özgür, kalabalığı dağıtmaya çalışırken Gece'yi koruyan Gülce, ablasının zor durumda olduğunu anlar. Gece, bu suçlamalardan nasıl kurtulacak?

GECE'Yİ KORUYAN GÜLCE OLDU / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Dönencede heyecan dorukta Özgür, Geceyi aklamak için harekete geçti

ÖZGÜR, GECE'Yİ YALNIZ BIRAKMADI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Sosyal medyada videoları yayınlanan Gece ve Gülce bu sorunla baş etmeye çalışırken Özgür ve arkadaşları ise Gece'yi aklamak için bir plan yaparak gerçekleri ortaya çıkarmak adına asıl videoyu ele geçirdiler fakat bu iş düşündükleri kadar kolay olmadı ve bir engele takıldı.

Haberin Devamı

NEFES KESEN TEHLİKE ANLARI! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

AİLEYİ EN CAN ALICI YERİNDEN VURDU!

Özgür, tehlikeli anlar yaşadı. Harun planlarına bir yenisini daha ekleyerek aileyi en can alıcı yerlerinden vurdu. Gülce sosyal hizmetler tarafından götürülmenin eşiğine gelirken aile bu durumu nasıl atlatacak?

HARUN'UN YENİ PLANI GÜLCE / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Dönencede heyecan dorukta Özgür, Geceyi aklamak için harekete geçti

Özgür'ün, Gece hakkında gerçekleri ortaya çıkarmak adına asıl videoyu ele geçirmesi herkese derin bir nefes aldırdı. Gece, Gülce için Özgür'ün bahçesinde açık hava sinemasının keyfini yaşarken Özgür, gerçek videoyu internete yükledi. Ancak Miro'nun eve gizlice girip görüntünün olduğu belleği çalması tüm sevinçleri yerle bir etti.

MİRO, ÖZGÜR'ÜN EVİNE GİRİP BELLEĞİ ÇALDI! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

'Dönence', yeni bölümüyle 13 Eylül Çarşamba akşamı 20.00'de Kanal D'de...