Cadde Dönence'de Gece'nin ünlü olma hayalleri başını derde soktu!

Dönence'de Gece'nin ünlü olma hayalleri başını derde soktu!

30.08.2023 - 08:03 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin; yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği dizisi 'Dönence', yeni bölümü ile ekrana geldi. Salı günleri ekrana gelen ve izlenme rekorları kıran Dönence, son bölümü ile yine ilgiyi topladı. İşte Dönence’nin sekizinci bölümünde yaşananlar…

Başrollerinde Sümeyye Aydoğan (Gece) ve Caner Topçu’nun (Özgür) yer aldığı, kadrosunda Emre Kınay (Cem), Atakan Hoşgören (Miro), Didem İnselel (Verda), Ogün Kaptanoğlu (Harun), Ülkü Hilal Çiftçi (Gülce), Doğan Karakaş (Rüzgar), Nazlı Çetin (Sera) gibi başarılı isimleri buluşturan, Kanal D'nin sevilen dizisi 'Dönence' nefes kesen bir bölümle ekrana ekrana geldi.

Haberin Devamı

'DÖNENCE' SON BÖLÜM İZLE

SUÇLAMALARLA KARŞI KARŞIYA!

29 Ağustos Salı günü yayınlanan Dönence dizisinin sekizinci bölümde Gece, Gülce üzerinden yapılan suçlamalarla karşı karşıya kalıyor.

Dönencede Gecenin ünlü olma hayalleri başını derde soktu

GECE BABASIYLA YÜZLEŞTİ - İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

HER ŞEY KARMAKARIŞIK HAL ALDI

Cem’in gizlemeye çalıştığı hastalığı bir sürü soru işaretini de beraberinde getirir; Gece babasıyla ilgili gerçeği duyunca hayal kırıklığına uğrarken, Verda eşinin kendisini aldattığından şüphelenir, Özgür ise Gece’ye gerçekleri anlatamamanın verdiği yükle baş başa kalır. Her şey karmakarışık bir hal alırken Cem hastalığını daha ne kadar saklayabilecektir?

Dönencede Gecenin ünlü olma hayalleri başını derde soktu

VERDA ALDATILDIĞINI DÜŞÜNDÜ - İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GECE'Yİ, GÜLCE ÜZERİNDEN VURAN PLAN GERÇEKLEŞTİ

Haberin Devamı

Miro'nun Gece’yle tekrar yakınlaşabilmek için Harun’un yardımıyla kurduğu plan git gide tehlikeli olmaya başlar. Gece, kardeşi üzerinden kendisine verilecek olan zararın farkında değildir. Harun, acımasızca Gece ve Gülce'nin görüntülerinin sosyal medyada yayınlanmasına izin verir. Gece'yi Gülce üzerinden vurulacak olan plan gerçekleşir. Gülce'nin atak geçirdiği anların videosu sosyal medyada paylaşılır. Gece'nin bu durumdan haberi yoktur. Videoda Gece kardeşini kullanıyormuş gibi yansıtılır.

Dönencede Gecenin ünlü olma hayalleri başını derde soktu

GECE OYUNA GELDİ - İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KÖTÜ ABLA OLMAKLA SUÇLANDI

Özgür, kulübün önünde kalabalığı görünce durumu öğrenip Gece'ye ulaşır. Bu sırada Gece, yolda gördüğü insanlar tarafından kötü muameleye maruz kalır ve kötü abla olmakla suçlanır. Herkes Gece'yi suçlarken Gülce'nin hamlesi Gece'yi şoke eder.

Dönencede Gecenin ünlü olma hayalleri başını derde soktu

GÜLCE ABLASINA DESTEK OLDU - İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

"ELİMİ TUT ABLA"

Ablasını ağlarken gören Gülce eldiven takıp kalabalığın arasından ablasına doğru ilerler. Gece’nin zor durumda olduğunu gören Gülce, ablasından elini tutmasını ister:

Elimi tut abla. Ben seni korurum.

Dönencede Gecenin ünlü olma hayalleri başını derde soktu

Dönence, yeni bölümleriyle salı akşamı 20.00'de Kanal D'de!