Cadde 'Dönence'de sır perdesi aralanıyor! Özgür ve Gece karşı karşıya...

'Dönence'de sır perdesi aralanıyor! Özgür ve Gece karşı karşıya...

23.08.2023 - 01:02 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin sevilen dizisi 'Dönence' nefes kesen bir bölümle ekrana geldi. Son bölümde şoke eden bir gerçek öğrenen Özgür, olanları Gece'ye anlatacak mı? İşte detaylar...

Dönencede sır perdesi aralanıyor Özgür ve Gece karşı karşıya...

Başrollerinde Sümeyye Aydoğan (Gece) ve Caner Topçu’nun (Özgür) yer aldığı, kadrosunda Emre Kınay (Cem), Atakan Hoşgören (Miro), Didem İnselel (Verda), Ogün Kaptanoğlu (Harun), Ülkü Hilal Çiftçi (Gülce), Doğan Karakaş (Rüzgar), Nazlı Çetin (Sera) gibi başarılı isimleri buluşturan, Kanal D'nin sevilen dizisi 'Dönence' nefes kesen bir bölümle ekrana ekrana geldi.

Haberin Devamı

Dönence'nin yeni bölümünde; Cem’in vedasını izleyen Gülce, ne yapacağını bilemedi. Özgür’ü arayan Gülce yanıt alamayınca çaresizce evde bekledi.

'DÖNENCE' SON BÖLÜM

Boğazına mısır kaçan Rüzgar’a Verda yardım etti. Rüzgar’ın Verda’ya ‘sen anne kokuyorsun’ sözleri ikili arasında duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Görüntüleri izledikten sonra babasını bulmak için harekete geçen Gülce annesine bir şey söylemedi.

CEM YAŞAYACAK MI? / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Videoda bir ipucu yakalayan Gülce, Eski Foça’ya gitmek için yola çıktı. Gülce’ye Rüzgar da katıldı. Özgür hastaneden Gece’yi aradı ama babasının ameliyata girdiğini söyleyemedi.

Dönencede sır perdesi aralanıyor Özgür ve Gece karşı karşıya...

Odada Gülce ve Rüzgar’ı göremeyen Verda paniğe kapıldı. Hemen kızı Gece’nin yanına giden Verda çocukları bulmak için etrafı aramaya başladı.

Haberin Devamı

CEM'İ KARARINDAN VAZGEÇİREN HABER NE? / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Gülce’nin sevgilisi Alican’ı arayan Verda beklediği yanıtı alamadı. İyice panikleyen Verda gözyaşlarına boğuldu. Özgür’ü arayan Verda, Rüzgar ve Gülce’nin evden kaçtığını söyledi. Kardeşinin kaybolduğunu duyan Özgür büyük şok yaşadı.

"BEN ARTIK BU DÜNYADA DEĞİLİM KIZIM" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Ameliyathaneye girmeye çalışan Özgür, Cem’e ulaşmak için hemşireden yardım istedi. Gülce’nin kaybolduğunu öğrenen Cem, ameliyata girmekten vazgeçti:

Ben bu vaziyette ameliyata girmem. Kızımın, ailemin yanında olmalıyım.

Babasının kaldığı otele giden Gülce, Cem’in artık orada kalmadığını öğrendi ve hastaneye doğru yola çıktı.

GECE, ÖZGÜR'DEN NE İSTEDİ? / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Rüzgar ve Gülce’yi her yerde arayan Gece, Fatma Baba’nın dükkanına gitti. Verda’yı parkta tek başına ağlarken bulan Cem eşine destek olmaya çalıştı.

“Ben artık kendi kızımı tanımıyorum, kaybettim kızımı.”

Dönencede sır perdesi aralanıyor Özgür ve Gece karşı karşıya...

Yurt dışına kaçmaya çalışan Emir, yolda Gülce ve Rüzgar’ı gördü. Gülce ve Rüzgar bir anda evin kapısında belirdi. Emir’i karşısında gören Gece büyük şaşkınlık yaşadı. Emir yakalanma pahasına çocukları eve götürdü. Cem ve Özgür, Emir’e teşekkür etti.

GECE VE ÖZGÜR'ÜN KABUS DOLU ANLARI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yasadışı işler yapan Harun sevkiyat aksayınca köşeye sıkıştı. ‘Abi’nin adamları Harun’u tehdit etti. Özgür, Rüzgar’a neden gizlice gittiğini sordu, ‘Gülce babasını kurtaracaktı’ cevabını aldı.

Haberin Devamı

GÜLCE VE RÜZGAR EVDEN KAÇTI!N / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yunanistan’a kaçmak için plan yapan Emir, çocukları bırakınca tekneyi kaçırdı. Babasından yardım isteyen Emir, zor duruma düştü. Emir ile konuşan Cem, ‘Gülce sana bir şey dedi mi’ diye sordu.

GÜLCE VE RÜZGAR'I, MİRO BULDU / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Gülce’nin videoyu izlediğini öğrenen Cem, gizlice video kaydının olduğu usb kartını aldı. Cem, Özgür’ü uyarıp Gece’ye bir şey söylememesi konusunda söz vermesini istedi. Polisler Cem ve ailesinin yaşadığı eve gelip Emir’i gözaltına aldı:

Ceren Öztürk kazasında şüpheli olduğun için gözaltına alınıyorsun.

Karakolda Ceren’in babasıyla yüzleşen Emir, Arif’in tepkisiyle karşılaştı.

Dönencede sır perdesi aralanıyor Özgür ve Gece karşı karşıya...

Nezarethanede tek başına kalan Emir babasına ulaşmaya çalıştı. Babasının yardımcısıyla konuşan Emir, duydukları karşısında şoke oldu.

“Seni baban ihbar etti. Ne yaptıysam engel olamadım. Geçmişi unutamadı, affedemedi seni.”

MİRO GÖZALTINA ALINDI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı

Eski sevgilisi hakkında kafasında soru işaretleri olan Gece, Miro’nun kazayı yapan kişi olduğuna inanmadı ve nezarete gitmeye karar verdi.

MİRO NASIL SERBEST KALDI? / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Cem’in sağlık durumuyla ilgili tedirginlik yaşayan Özgür, Gece ile konuşmak istedi ama Gece, Miro hakkında konuşunca bu kararından vazgeçti.

"KOCA BİR HAYAL KIRIKLIĞISIN" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Babasının hastalığını araştıran Gülce, Alican’dan yardım istedi. TIP kitabı arayan Gülce, Alican’la beraber kütüphaneye gitme kararı aldı. Cem kızını kütüphaneye götürdü.

Dönencede sır perdesi aralanıyor Özgür ve Gece karşı karşıya...

Emir’i ziyarete giden Gece çelişkili ifadeler verdiğini söyledi. Emir de ‘sen hiç can çekişen birini gördün mü? O anı yaşasaydın aklını bile kaçırırdın’ karşılığını verdi.

Gece ise Emir’e neden kaçmaya çalıştığını sorup eski sevgilisini suçladı: Çünkü o kıza sen çarptın!

Emir’e gerçeği söylemesi için ısrar eden Gece cevap alamadı. Polis nezarete gelip Emir’in suçsuz olduğunu kaza yapanın teslim olduğunu söyledi ve Miro’yu serbest bıraktı.

Emir, ‘beni şikayet eden, buraya girmemi sağlayan kim? Özgür sana olan takıntısından beni buraya tıktırdı’ sözleriyle Gece’nin kafasını karıştırdı.

Haberin Devamı

Dönencede sır perdesi aralanıyor Özgür ve Gece karşı karşıya...

Felç kalan Ceren, Emir’e ulaşamayınca sinir krizi geçirdi: Eğer bana verdiği sözü tutmazsa kendimi öldürürüm.

Verda ise dertleşmek için Fatma Baba’nın mekanına gitti. Gülce’nin kendisinden uzaklaştığını söyleyen Verda zor zamanlar yaşadığını anlattı. Fatma Baba da ona yeni bir şeyler yapması gerektiğini söyledi.

ROMANTİK AŞK İTİRAFI / İZLEMEK  İÇİN TIKLAYIN

Emir’in söylediklerinden sonra hemen Özgür’ün yanına giden Gece, ondan hesap sordu. Özgür de Gece’ye ‘bundan sonra görüşmeyelim’ karşılığını verdi. İkili dostluklarını bitirme kararı aldı.

Gece ve Özgür’ü ayırmaya çalışan Harun, Emir’e yardım etti. Serbest kalan Emir kendisini babasının değil de Harun’un kurtardığını öğrendi.

ÖZGÜR, GECE'YE ACI GERÇEĞİ İTİRAF EDEBİLECEK Mİ? / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Babasının hasta olduğundan şüphelenen Gülce kafasındaki soru işretlerini gidermek için Cem’in doktoruyla tanıştı ve merak ettiklerini sordu.

‘Babam ölecek mi, hasta olmadığını söylüyor’ sözleriyle doktoru şaşırtan Gülce, olabilecek hastalıkları sıraladı. Doktor da Gülce’ye yalan söyledi.

"BEN SENİ İYİLEŞTİREBİLİRİM BABA" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yeni bir plan yapan Emir, Cem’i arayıp avukat desteği verdiği için teşekkür etti. Emir, Cem’e Özgür’e çok güvenmemesi gerektiğini söyledi.

Dönencede sır perdesi aralanıyor Özgür ve Gece karşı karşıya...

Gece ise, Emir’in söylediklerine inanıp Sera’ya Özgür’ü şikayet etti ve arkadaşlıklarının bittiğini söyledi. Sera ise Özgür’ü yanlış anladığını ve sorunları çözebileceklerini belirtti.

Özgür ile konuşan Sera, Gece’nin kalbini neden kırdığını sordu. ‘Gece’den özür dile’ diyen Sera beklemediği bir cevap aldı, “Gece’nin yüzüne bakamıyorum.”

Gece’yi arayan Özgür, bildiklerini anlatacağını söyledi. Yoga dersinde Harun ile karşılaşan Verda, Cem’in Özgür’e maddi yardımda bulunduğunu öğrendi. Kocasının İstanbul’da olduğu dönem gerçekleşen buluşma Verda’yı şüpheye düşürdü.

Eve gelip Cem’in çantasını karıştıran Verda, İzmir’de yapılan harcamaları ve tarihlerini gördü. Aldatıldığını düşünen Verda sessiz kalmayı tercih etti.

Özgür’ün evine giden Gece, bulduğu romantik notlarla mutlu oldu. İkili karşılıklı özür diledi. Özgür, Gece’ye dürüst olacağını ve konunun babasıyla ilgili olduğunu söyledi. Babasının hastalığını anlatacakken o anda Cem kapıda belirdi.

'DÖNENCE' YENİ BÖLÜMÜ İLE YİNE ÇOK İZLENDİ

Hikayesi ve oyunculuk performanslarının yanı sıra İzmir Foça’nın güzelliğinin de ekrana geldiği 'Dönence'nin yayınlanan yeni bölümü bu hafta da seyirciden tam not aldı.

Dizinin ekrana gelen bu bölümü Total kategoride 2.71 reyting yüzde 10,72 izlenme payı ile, 20+ABC1 kategorisinde 2.14 reyting yüzde 8,29 izlenme payı ile AB kategorisinde ise 1.59 reyting yüzde 7,14 izlenme payı ile günün en çok izlenen dizisi olmayı başardı.

Dönencede sır perdesi aralanıyor Özgür ve Gece karşı karşıya...

Hem heyecanlı hem de duygu yüklü bir bölüm ile ekrana gelen Dönence sosyal medyada da yine çok konuşulmayı başardı.

'Dönence', yeni bölümü ile 29 Ağustos Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de...